Obavijesti

Promo sadržaj

Glazbeni spektakl „Ima neka tajna veza“- Made in Sarajevo, u Lisinskom 17.12.2021.

Glazbeni spektakl „Ima neka tajna veza“- Made in Sarajevo, u Lisinskom 17.12.2021.
5

Glazbeni spektakl „Ima neka tajna veza“- Made in Sarajevo, održat će svoj premijerni nastup u Lisinskom 17.12.2021.

VAŽNA OBAVIJEST:
Za prisustvovanje koncertu, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).

 Ulazak na koncert moguć je SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu, o trošku organizatora koncerta).

Jedinstveni glazbeni spektakl pod nazivom „Ima neka tajna veza – Made in Sarajevo“ održat će svoj prvi nastup u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 17. prosinca 2021. godine s početkom u 20 sati.

Radi se o događaju koji je unikatan za regionalno područje, autora i idejnog tvorca, producenta Tomislava Kašljevića gdje će publika uz pratnju Zagrebačke filharmonije moći uživati u legendarnim hitovima sarajevskih pop i rock bendova i pjevača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hitovi kao što su: Gori vatra, Da sam ja netko, Ima neka tajna veza, Sarajevo ljubavi moja, Sve će to mila moja..., Lejla, Denny, Sanjam, Plima, Goodbay teens, Dirlija, Zenica blues, Sve smo mogli mi, Jel* Sarajevo gdje nekad bilo… vratit će sve ljubitelje pop i rock muzike u dane kada je Sarajevo bilo regionalni glazbeni centar s bendovima kao što su: Merlin, Bijelo dugme, Indexi, Plavi Orkestar, Crvena jabuka, Zdravko Čolić, Hari Mata Hari, Kemal Monteno, Vajta, Zabranjeno pušenje, Jadranka Stojaković, Teška industrija, Valentino....

Za ovu priliku aranžmane navedenih pjesama prilagođene ritam sekciji te zagrebačkoj filharmoniji uradili su: Ranko Rihtman, Nikša Bratoš i Josip Cvitanović. Vokalni izvođači na ovom događaju bit će: Maya Sar, Aida Mušanović-Arsić, Nermin Puškar, Ivan Jelić i Adi Šoše.

Maya Sar poznata je bosanskohercegovačka kantautorica koja je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2012. Godine s pjesmom „Korake ti znam“. Aida Mušanović-Arsić, pijanistica i vokalna solistkinja dospjela u fokus javnosti kada je za vrijeme pandemije koronavirusa putem društvenih mreža izvela poznatu pjesmu britanske grupe Queen „The Show must go on“.

Nermin Puškar je također bosanskohercegovački etablirani rock pjevač i kompozitor koji je svoju karijeru započeo u bendu Krug. Ivan Jelić je uspješan glazbenik koji je posljednjih godina zapažen zbog svojih uspješnih i ambicioznih projekata, gostovanja i suradnji, a Adi Šoše je muzičar koji je stupio na glazbenu scenu sudjelovanje u kultnom projektu HRT-a  „A strana“.

Zagrebačkom filharmonijom dirigirat će Ranko Rihtman i Josip Cvitanović, a producenti su Nikša Bratoš i Tomislav Kašljević.

Ulaznice kupite u sustavu Eventim te Ulaznice.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane