Obavijesti

Promo sadržaj

Glazbeni spektakl “Rock the Opera” vraća se u Hrvatsku!

Glazbeni spektakl “Rock the Opera” vraća se u Hrvatsku!
2

Mini turneja jedinstvenog projekta koja niže fantastične uspjehe!

05. 02. 2022. SPALADIUM ARENA, SPLIT

06. 02. 2022. DVORANA KREŠIMIR ĆOSIĆ”, ZADAR

07. 02. 2022. K.D. V. LISINSKI, ZAGREB

Rock The Opera” vratit će vas na dva sata u slavne dane  rock muzike u fascinatnom aranžamu, pod dirigentskom palicom Friedemannea Riehlea, u izvedbi fantastične Zagrebačke filharmonije. Na koncertu će nastupiti i vokalni solisti Leanne Jarvis i Maky te specijelni gost Dino Jelusić.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent. 

Jedan od najzaslužnijih osoba za održavanje ovog projekta je njemački dirigent Friedemanne Riehle te od spektakularnog prvijenca u Bečkoj Operi, “Rock the Opera” nastavila je prenositi energiju u brojne dvorane i gradove diljem Europe.

Projekt “Rock the Opera” od svog nastanka bilježi nevjerojatne uspjehe diljem Europe te je napunio brojne dvorane. Glazbeni spektakl imao je premijeru i u Hrvatsku te su koncerti održani u Trogiru, Šibeniku i Opatiji, a posljednji put se napunila Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u listopadu prošle godine.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere,  te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini