Obavijesti

Promo sadržaj

Goran Šprem, najbolje lijevo krilo rukometa novi je predavač Skill Boxa

Goran Šprem, najbolje lijevo krilo rukometa novi je predavač Skill Boxa

Goran Šprem: "Sport ne traje cijeli život i nakon njega treba znati i moći živjeti. Bez školovanja i edukacije, ne ide!“

Goran Šprem je bivši hrvatski rukometaš i član hrvatske rukometne reprezentacije, a od danas i predavač Skill Boxa. Zanimljivo je bilo vidjeti i čuti koje sve vještine jednog profesionalnog rukometaša su bile nužne za posao kojim se danas bavi, a sve to kroz neopterećujući i opušteni pristup. 

S Hrvatskom je rukometnom reprezentacijom osvojio olimpijsko i svjetsko zlato te postigao niz drugih uspjeha. Igrao je na poziciji lijevog krila. 

Goran je prve rukometne korake napravio u rukometnom klubu Zagreb, uz trenera Borisa Dvoršeka. 

Prva medalja koju je osvojio s reprezentacijom bilo je zlato na Mediteranskim igrama 2001. godine u Tunisu. Zlato su osvojili i na Svjetskom prvenstvu u Portugalu 2003. godine i Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine. Na Svjetskim prvenstvima u Tunisu 2005. i u Hrvatskoj 2009. godine, osvojili su srebrne medalje. 

Nakon završetka sportske karijere, 2014. godine se pridružio timu putničke agencije Uniline, a danas je u funkciji izvršnog direktora u istoj agenciji. 

Za vrijeme rukometnih događanja možemo ga vidjeti na RTL-u u ulozi stručnog komentatora. 

Goran Šprem je ostvario impozantnu sportsku karijeru. Za hrvatsku reprezentaciju je nastupio 150 puta i osvojio zlato i dva srebra na Svjetskom prvenstvu te zlato na Olimpijskim i Mediteranskim igrama. 

Besplatnu lekciju naziva 'Strategija i taktika', a koju od danas možete pogledati na službenom YouTube kanalu Skill box-a, Goran započinje riječima - ovo je bilo moje radno mjesto na lijevom krilu skoro 25 godina. - Upravo je ova lekcija možda odlična za sve one koje zanima Goranovo predavanje gdje na konkretnom primjeru mogu saznati koja strategija i koja taktika igre su Gorana dovele do mjesta najboljeg igrača na lijevom krilu. Iako se više ne bavi profesionalno rukometom, nije se ustručavao obući dres i na svom terenu pokazati specifičnosti i vještine te prisjetiti se konkretnih primjera koje danas koristi u prenošenju svog znanja mlađim generacijama. Koliko je rukomet ustvari gruba igra, a koliko je važno pametno razmišljanje, dobra taktika te kako vas dobra trenutna procjena može spasiti, otkriva upravo u ovoj lekciji. 

VIDEO

Besplatna lekcija na Skill Box You Tube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=KZDhnvmkcTg 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.