Obavijesti

Promo sadržaj

Gorenje donosi novo osvježenje na FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022™

Gorenje donosi novo osvježenje na FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022™
3

Kao službeni sponzor FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Katar 2022™, Gorenje sudjeluje u ovogodišnjem najvećem sportskom događaju na svijetu.

Gorenje navija da zahtjevi za osvježenjem nadmaše broj prekršaje na ovom turniru i da se rekord od 53 prekršaja koji je Maradona pretrpio na Svjetskom prvenstvu 1986. nikada više neće ponoviti.

Više poziva za osvježenje, manje za prekršaje

Tijekom Svjetskog prvenstva 1986. nevjerojatni Argentinac Maradona zabijao je ili asistirao za 10 od 14 golova, ali on drži i rekord u broju prekršaja napravljenih na jednom Svjetskom prvenstvu za muškarce. U sedam utakmica fauliran je 53 puta, odnosno 7,6 puta po utakmici ili otprilike jednom svakih 12 minuta. Osvježenje bi u ovakvom tempu bilo puno bolja opcija, ne samo za najvećeg igrača tog turnira nego i za sve ljubitelje nogometa.

Svjetsko prvenstvo prvi put zimi

Ovogodišnje Svjetsko nogometno prvenstvo prvi će se put u povijesti održati zimi jer su ljeti temperature u Kataru zaista visoke. No, atmosfera će između 21. studenog i 18. prosinca zasigurno biti još toplija zbog napete konkurencije, pa Gorenje ima za cilj unijeti svježinu i u domove ljubitelja nogometa diljem Europe. Odabrani hladnjaci i zamrzivači Gorenje postali su službeni proizvodi FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Katar 2022™.

Ostanite cool uz domaći tim Gorenja

Budući da nogomet strast, uzbuđenje nas brzo može pregrijati, stoga je pametno, praktično i neizbježno imati pri ruci najcool domaću momčad Gorenja. Odabir Gorenje hladnjak i zamrzivača očito je prava odluka. Etablirani brand kućanskih aparata s dugogodišnjom tradicijom i inovativnom tehnologijom uvijek je dobar izbor. Gorenje uređaji predstavljaju visoku kvalitetu, značajnu uštedu energije, odličan dizajn i napredna tehnološka rješenja stvorena za maksimalnu jednostavnost svakodnevnog života.

Gorenje sudac traži nove ponude

Kad se sudac u sponzorskoj akciji Gorenja umiješa u igru… vrijeme je i za akcije odabranih hladnjaka! Službeni proizvodi FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Qatar 2022™ dostupni su u promotivnim ponudama.

O sponzorstvu FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Katar 2022™

Gorenje već desetljećima gradi svijest o brendu sponzoriranjem Europskog rukometa, a posljednje dvije godine brend uspješno ulazi i u svijet nogometa. Gorenje sponzorstvo FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Katar 2022™ više je od isticanja imena marke i logotipa. Riječ je o predanosti brenda podršci svijetu sporta, izgradnji reputacije brižnog, odgovornog i snažnog brenda za kućanske aparate. Štoviše, podržavati sport znači aktivno biti značajan dio prvenstva kao i partner navijača u svakodnevnom životu. Razvijajući i proizvodeći moderne, kvalitetne, pouzdane i energetski učinkovite kućanske aparate, Gorenje pomaže ljubiteljima nogometa pojednostaviti život. Budući da je Life simplified temeljno obećanje brenda, sav trud usmjeren je na omogućavanje kupcima i obožavateljima diljem svijeta da provode više vremena uživajući u onome što vole i s kim vole, dok provode manje vremena brinući se o svojim svakodnevnim kućnim poslovima i obavezama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet