Obavijesti

Promo sadržaj

Gorenje G-Force usisavači: Brutalni prema prašini

Gorenje G-Force usisavači: Brutalni prema prašini
2

Učinimo usisavanje zabavnim i jednostavnim! Gorenje ponosno predstavlja novu generaciju vrhunskih Gorenje G•Force usisavača koja se, osim izrazito malom potrošnjom energije i tihim radom, može pohvaliti i produženim, 5-godišnjim jamstvom

Naime, u periodu od 10. ožujka do 10. lipnja 2019. godine, vrhunski Gorenje G•Force usisavači uz redovne 2 godine garancije, dolaze s dodatne tri godine garancije koje je , moguće ostvariti registracijom na internetskoj stranici www.gorenje.hr.

Novi Gorenje usisavači savršeno su rješenje za sve vrste nereda. Jednostavni za korištenje i prenošenje te ergonomski oblikovani, novi usisavači Gorenje G•Force, dostupni su u nekoliko razina G•ForceLite, G•ForcePlus i G•ForcePro. Svaka od navedenih linija donosi upravo ono što svakom kućanstvu treba – zaštitni rub koji štiti i namještaj i usisavač od slučajnih udaraca za vrijeme usisavanja, XpandZone četku s ergonomskim X oblikom dvostrukog otvora za brže i učinkovitije sakupljanje prašine te HEPA ili dvostruko HEPA filtriranje koje sprječava ispuštanje 99% čestica u okolni zrak uključujući pelud i grinje, što je izrazito važno za sve, a posebno za osobe koje pate od alergija ili astme. 

U asortimanu G•Force usisavača možete odabrati modele koji imaju mogućnost pohranjivanja prašine u posudu, modele koji imaju mogućnost pohranjivanja prašine vrećicu ili modele koji objedinjuju oba načina. Tihi rad usisavača omogućit će ranojutarnje ili kasnovečernje čišćenje bez ometanja susjeda, a jednostavno upravljanje učinit će obvezu usisavanja lakom, čak i opuštajućom. Dodatnu sigurnost donijet će vam produženo petogodišnje jamstvo na Gorenje G•Force usisavače. 

Kako ostvariti pravo na 3+3 godine garancije?

  • U razdoblju od 10.03. do 10.06.2019. kupite Gorenje usisavač iz G•Force linije (modele možete pogledati ovdje). Kupovina se odnosi isključivo na račun izdan u RH u razdoblju od 10.03. do 10.06.2019.
  • Registrirajte se na internetskoj stranici www.gorenje.hr. 
  • Registraciju izvršite najkasnije 30 dana od kupovine usisavača, odnosno od datuma koji je naveden na računu.
  • Nakon uspješne registracije, na e-mail adresu dobit ćete potvrdni jamstveni list s 5 godina garancije. Jamstveni list potrebno je čuvati do isteka garancije.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura