Obavijesti

Promo sadržaj

Gradska ljetna događanja koja svi s nestrpljenjem čekamo

Gradska ljetna događanja koja svi s nestrpljenjem čekamo
9

Prvi je s programom krenuo HNK s 'Ljetnim večerima', počelo je i 'Ljeto na Štrosu', kreću besplatni razgledi grada, a bogati program i sjajni koncerti bit će i na MSU

VIDEO

Zagreb je opet živnuo svojim poznatim šarmom. Ulice, parkovi i šetališta ponovno su ispunjeni raznim programima uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, socijalnu distancu i odgovorno ponašanje svih sudionika.

Gradsku živahnost među prvima su vratile "Ljetne večeri HNK u Zagrebu", a tek jednu tramvajsku stanicu "niže", prema Ciboninu tornju, i "Ljeto u Tehničkom 2020." nudi bogat program.

Tamo su svakodnevni partyji s DJ-ima, kazališne i plesne večeri, performansi, pub kvizovi znanja, likovne izložbe... Sjajna zabava u prekrasnom ambijentu uz vrlo šarolik program, koji traje sve do 28. kolovoza.

Dugovječno i već Zagrepčanima prepoznatljivo je "Ljeto na Štrosu", popularni Strossmartre. Teško je pronaći ljepšu pozornicu od Strossmayerova šetališta, među klupicama i starim drvećem, obasjani mjesečinom i s pogledom na grad. Već na otvorenju je koncertom oduševio Stjepan Jimmy Stanić, a sve do 1. rujna očekuje nas bogati program uz nostalgičan ugođaj otvorenoga kina, sjajan glazbeni program, likovne radionice...

Tu su i besplatni razgledi grada u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba. Oni će biti svake subote do 18. srpnja, a teme i ture su različite. "Purgerica - bez potresa, molim lepo" počinje od 19 sati okupljanjem kod kipa kralja Tomislava na istoimenom trgu. "Secret Zagreb - Frajerice" okupljaju zainteresirane na južnom dijelu parka Zrinjevac, kod bista, od 18 sati. Organiziran je klasičan razgled grada biciklom, "Bike Tours Zagreb", koji počinje u Jurišićevoj 19 u dva termina, u 10 i 16 sati. Prijave građana zaprimat će se petkom na broj mobitela: 0995967230, a kontakt je aktivan od 10:30 sati do popunjena grupe. Pješački razgledi traju 1,5 - 2 sata dok razgledavanje grada biciklima sveukupno traje 3h.

Na Jarunu se sprema Future Scope 4. srpnja uz Leu Dobričić, Petra Dundova, Mr. DJ Darija, DJ Jocka, Shipea i Matyju.

"Art Park Zagreb" traje sve do 6. rujna, a u parku Ribnjak bit će mala street art galerija i mjesto za druženje uz glazbene, filmske i sportske sadržaje. U tijeku je i manifestacija "Zagrebački vremeplov", koja se sastoji od programa "Gornji grad u prošlosti", "Vergl", "Gornjogradski ulični svirači", koji traju do 27. rujna, i "Kumice s Dolca", koji traje do 24. listopada.

"Večeri na Griču" održavaju se do 15. srpnja, uz brojne glazbene poslastice i vrhunska djela ozbiljne glazbe. Od 15. srpnja očekuje nas 54. Smotra folklora, koja će prikazati Stoljeće seljačke sloge. Kako je najavljeno, očekuje se više vokalno-instrumentalnih nastupa, s plesom samo tamo gdje će to epidemiološka situacija omogućiti.

Jedno od najboljih multimedijalnih događanja ne samo u Zagrebu nego i u regiji, već šest godina je "Ljeto u MSU". Ove godine na rasporedu je subotama do 18. srpnja, a jedinstvena pozornica donosi spoj vrhunskih umjetničkih sadržaja uz koncertne poslastice: Tamaru Obrovac uz Matiju Dedića, Mile Kekina i Edu Maajku koji će nastupiti 18. srpnja.

Uz odgovornost, sigurnost i poštivanje mjera, Zagreb ovog ljeta živi na svojim ulicama, u parkovima, na trgovima, jezerima...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini