Obavijesti

Promo sadržaj

Grawe: promjena u vodstvu Odjela za ljudske potencijale

Grawe: promjena u vodstvu Odjela za ljudske potencijale
1

Nova voditeljica Odjela za ljudske potencijale u GRAWE Hrvatska d.d.: „U izmijenjenim okolnostima na tržištu rada, cilj nam je postati poslodavac izbora.“

Sukladno strategiji povećanja broja zaposlenih, s naglaskom na širenje prodajne mreže, jačanje timskog duha i zajedništva te razvoja zaposlenika sa svrhom izgradnje još snažnijeg tima, GRAWE-u se na mjestu voditeljice Odjela za ljudske potencijale pridružila Ines Vranješ Radovanović koja će svojim znanjem i dosadašnjim bogatim iskustvom uvelike doprinijeti ostvarivanju poslovnih ciljeva.
Ines Vranješ Radovanović svoje zavidno iskustvo stekla je na raznim pozicijama u području upravljanja ljudskim potencijalima te savjetovanju i radu s Upravama, višim i visokim menadžmentom u području upravljanja ljudima i poslovanjem. Uz bogato iskustvo, Ines je dodatnim stručnim usavršavanjem stekla naziv trenera i certificiranog coacha.   

Kompatibilnost osobnih vrijednosti s vrijednostima društva GRAWE Hrvatska svakako je najsnažnije prevagnula kod odluke o priključivanju GRAWE timu. Cilj mi je zajedno s kolegama i Upravom nastaviti rad na privlačenju, razvoju i zadržavanju najkvalitetnijih zaposlenika te uvođenju najboljih HR praksi kako bi, u izmijenjenim okolnostima na tržištu rada kojima svjedočimo, GRAWE Hrvatska bio poslodavac izbora. Veselim se izazovima koji su pred nama!“, komentirala je svoju odluku o dolasku u GRAWE Ines Vranješ Radovanović, voditeljica Odjela za ljudske potencijale.

Svoje zvanje diplomirane ekonomistice stekla je Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a dodatno se usavršavala na specijaliziranim školama, seminarima i radionicama s područja ljudskih potencijala i odnosa s javnošću.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.