Obavijesti

Promo sadržaj

Greyp T5 eSUV: neograničena povezanost na duge staze

Greyp T5 eSUV: neograničena povezanost na duge staze
6

Iz Greypa, sestrinske kompanije Rimac Automobila, nedavno je izašao novi e-bicikl

Dizajniran za duge avanture, Greypov novi e-bicikl, T5 e-SUV, savršen je za svakodnevne vožnje ali i duge avanture. Međutim, da li ste znali da svaki Greyp dolazi sa integriranim eSIM-om koji korisniku omogućuje stalnu povezanost na Internet?

Ovaj napredni e-SUV kombinira svu Greypovu tehnologiju sa ugodnim voznim karakteristikama trekking bicikla. Sa svojim in-house dizajniranim aluminijskim okvirom, snažnom baterijom od 700 Wh, 100mm hoda te udobnim i širokim Schwalbe G-One Allround 29“ gumama, Greyp T5 jamči jedinstveno iskustvo vožnje bilo da se radi o dnevnim vožnjama na posao ili dužim izletima.

Ipak, najzanimljiviji dio svakog Greypa je integrirani eSIM-a koji korisniku pruža stalnu povezanost na internet koja otvara potpuno nove mogućnosti korištenja bicikla i stvaranja doživljaja u vožnji, a njegovim vlasnicima omogućava čak i daljinsko upravljanje određenim funkcijama bicikla kao i zaštitu od krađe.

Počnimo sa činjenicom da se Greypova aplikacija može koristiti na dva načina: Dashboard i Remote. Dashboard način pretvara vaš smartphone u proširenu kontrolnu ploču te daje pristup raznim funkcijama poput turn-by-turn navigacije, terrain-based range funkciju koju su od milja u Greypu nazvali Potato jer oblik uvijek podsjeća na popularan ugljikohidrat. Kad smo već kod ugljikohidrata, tu je i odličan način za rješavanje dodatnih kila: Fitness funkcija, kojom si korisnik može zadati određenu granicu broja otkucaja srca, a aplikacija će se pobrinuti da se pomoću asistencije motora ta granica uvijek održava, držeći vozača u optimalnoj razini. Tu su i prednja i stražnja HD kamera koje mogu snimati videe tijekom vožnje, dok se stražnja kamera može koristiti i kao retrovizor, što dobro dođe u gradskoj vožnji.

Drugi način rada, Remote mode može se koristiti poput daljinskog upravljača za bicikl, tako da korisnici mogu slati poruke, fotografirati, zaključati bicikl na daljinu ili aktivirati kill switch kako bi ga u potpunosti isključili, što je još jedna vrlo korisna sigurnosna značajka.

Svakodnevno putovanje na posao, duga vožnja po zavojitim seoskim cestama, ili duži izlet u prirodu, izbor je velik, a Greyp T5 će uvijek u prvi plan izbaciti vrhunske performanse u kombinaciji sa maksimalnom udobnošću potpomognutom pametnom tehnologijom i povezanošću.

Više o novom Greyp T5 e-SUV biciklu i funkcijama Greyp aplikacije saznajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume