Obavijesti

Promo sadržaj

GROHE kupaonica: različite navike, jedno rješenje

GROHE kupaonica: različite navike, jedno rješenje

Poznato je da je kupaonica oaza u kojoj započinjemo i završavamo svoj dan pa su udobnost i funkcionalnost dva ključna faktora koja trebamo slijediti prilikom njenog uređenja i opremanja

  • Grohe termostati pružaju sigurno i ugodno iskustvo pod tušem, neizostavno baš svaki put
  • Multifunkcionalne glave tuša za intuitivno tuširanje minimalističkog dizajna
  • Uz pojedinačne keramičke linije GROHE omogućava veći izbor kompletnih rješenja za uređenje kupaonica

Sve je prisutniji trend kupaonica koje predstavljaju novu wellness oazu doma, i osim što su mjesto za opuštanje i brigu o vlastitom tijelu, one nude i mnogo više, od saune, kromoterapije, hidromasaže, multifunkcionalnih tuševa i sl. Postoji niz rješenja i elemenata koji će uživanje u kupaonici pretvoriti u nezaboravno iskustvo za sva osjetila. Svatko tko planira novu kupaonicu obično mora odabrati iz široke palete sanitarnih proizvoda i slavina. Pojedinačne komponente različitih dobavljača rijetko se podudaraju u smislu stila i dizajna stvarajući prilično nepovezanu cjelinu, stoga su potrebni cjeloviti koncepti dizajna koji se uklapaju u postojeće koncepte životnog prostora. Širenjem svojih keramičkih linija i paletom tuš sustava, GROHE stvara mogućnost dizajniranja vlastite kupaonice prema individualnim idejama, što je temelj savršenog jedinstva u formi i funkciji, izražavajući osobni stil svakog korisnika.

Prednosti GROHE termostata i tuš sustava: komfor, sigurnost i ušteda

Nitko ne voli neugodna iznenađenja pod tušem uzrokovana naglim promjenama temperature vode. Stoga revolucionarni termostati iz GROHE-ove ponude stvoreni su kako bi korisnicima pružili apsolutni užitak tuširanja bez neugodnih iznenađenja i naglih promjena temperature. Naime, GROHE-ovi noviteti u asortimanu nažbuknih i podžbuknih tuš termostata sadrže GROHTHERM SmartControl tehnologiju, primjerice TurboStat koji osigurava stalnu temperaturu vode tijekom tuširanja. Imaju ugrađen gumb 38°C SafeStop koji osigurava sigurnosno zaključavanje na temperaturi od 38 stupnjeva, čime onemogućuje odabir previsoke temperature vode, što je izuzetno korisno za kućanstva s malom djecom. Isto tako zahvaljujući tehnologiji GROHE CoolTouch, kromirana površina upravljačke jedinice se ne zagrijava što sprječava opekline uzrokovane vrućim kućištem. Uz to ugrađeni EcoButton štedi potrošnju vode do 50 posto. Dok se nazidni termostati GROHTHERM SmartControl sustavi odlikuju osobitom elegancijom i minimalističkim dizajnom, podžbukni uz navedene performanse dodatno štedi prostor u kombinaciji s lijepim tankim izgledom od samo 43 mm, što omogućuje više prostora pod tušem. GROHE termostati i tuš sustavi, dakle, pružaju udobnost, maksimalnu sigurnost, ekološku potrošnju i uštedu vode.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trostruka zabava prilikom tuširanja

Push, Turn, Shower“ opcije tuširanja dio su pametne tehnologije uspješne GROHE dizajnerske linije - GROHE Euphoria SmartControl. Zahvaljujući Grohe SmartControl tušu uronit ćete u novo iskustvo tuširanja, uz posebnu pozornost na dizajn - nova upravljačka jedinica SmartControl sada je još tanja i montira se izravno na površinu, a GROHTHERM termostat nudi idealnu regulaciju temperature. Ovaj tuš sustav sadrži niz novih tehnologija poput multi-jet tuša. Središnji dio ovog pametnog sustava za tuširanje je kombinirana prednja ''push and turn'' upravljačka jedinica. Jedinstveni piktogrami pod nazivom GROHE EasyLogic omogućuju intuitivno korištenje. Gumbi mogu regulirati količinu vode, ovisno o individualnom raspoloženju, od blagog tuširanja do snažnog osvježenja. Pritiskom na gumb može se odabrati način mlaza. Prvi gumb, na primjer, aktivira Euphoria handshower ili Euphoria Cube stick, nudeći maksimalnu fleksibilnost, tako da voda može biti usmjerena upravo tamo gdje je to poželjno. Gumb u sredini pruža punu snagu SmartControla. Zahvaljujući novoj ActiveRain mlaznoj verziji, možete birati između moćnog mlaza spreja za ispiranje šampona ili koncentriranog mlaza koji svojim masirajućim učinkom uklanja svakodnevni nakupljeni stres. Treći gumb sa svojim nježnim PureRain mlazom pruža doživljaj tuširanja za maksimalno opuštanje.

Tuširanje poput tople ljetne kiše

Danas su izuzetno popularni “rainshower” i tuševi s masažnim mlaznicama, koji su nježni poput kišnih kapi ili oni koji imitiraju vodopad i ostavljaju dojam tuširanja u prirodi. Upravo to iskustvo daje Euphoria SmartControl sustav. Osim opcije s Rainshower 310 SmartActive glavom tuša, dostupan je i s multi-jet Euphoria 260 glavom tuša. Tri vrste mlaza mogu se također ručno odabrati pomoću inovativnog gumba u sredini ploče same tuš glave - snažni ''jet'' mlaz, SmartRain ''jet'' mlaz i ''full rain jet'' mlaz koji donosi opuštajući osjećaj blage ljetne kiše. Dodatni bonus predstavlja GROHE QuickFix koji omogućuje pojedinačne prilagodbe na gornjem nosaču oba modela, zbog čega je bušenje dodatnih rupa nepotrebno. Također je moguće okretanje nosača tuš glave za 180 stupnjeva.

Minimalistički dizajn – čist i praktičan

Ljubitelji sofisticiranog dizajna voljet će GROHE Euphoria SmartControl sustav jer je glava tuša raskošne veličine od 310 mm, a dostupna je u okruglom i kvadratnom dizajnu. Dolazi u varijanti visokog sjaja s izdržljivom GROHE StarLight kromiranom površinom ili elegantnim MoonWhite akrilnim staklom pa se materijal može savršeno prilagoditi svakoj modernoj kupaonici. Istodobno, tu je i GROHE EasyReach polica za šampone i sredstva za tuširanje.

Eleganciju GROHE kupaonice zaokružuju sofisticirane keramičke linije

Individualnost u redizajnu kupaonice kod kuće pružaju četiri linije GROHE sanitarne keramike - Cube, Euro, Bau te najnovija Essence linija. Kolekcija Cube pretvara svaku kupaonicu u oazu opuštanja, s kvadratnim i minimalističkim izgledom. Kolekcija Euro kombinira izvrsne performanse i atraktivnu cijenu. Za idealan dizajn kupaonice, linija za keramiku uključuje i umivaonike koji pružaju više prostora za odlaganje u kupaonici, kao i viseću WC školjku koja skladno zaokružuje cjelokupni izgled. Linija Bau glatko se uklapa u bilo koji izgled kupaonice jer dolazi s bezvremenskim stilom zaobljenih oblika što je čini savršenim izborom za elegantno uređene kupaonice.

Najnovija Essence linija nudi sve što je potrebno za stvaranje čistog, elegantnog i modernog kupaonskog stila, od umivaonika i wc školjki do samostojećih kadi. Kolekcija uključuje tri veličine umivaonika za namještaj, plus praktične viseće opcije, a wc školjke i bidei mogu biti samostojeći ili viseći. U ovoj liniji GROHE prvi puta nudi kade u tri različite verzije, od kojih se ističe upravo samostojeća svojim kiparskim stilom. Essence kolekcija savršena je za one koji žele kućni spa stil u kupaonici. Osim čistog i laganog dizajna Essence linija odlikuje se i korisnim funkcijama koje olakšavaju život. Higijena i jednostavno održavanje osigurano je Rimless tehnologijom u wc školjci koja neutralizira neugodne mirise i klice.

Za više informacija posjetite www.grohe.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive