Obavijesti

Promo sadržaj

HAK obogatio ponudu s novom korisnom uslugom

HAK obogatio ponudu s novom korisnom uslugom
3

Hrvatski autoklub i udruženi autoklubovi sa svojom zajedničkom novoosnovanom tvrtkom kćeri HAK Rent a car d.o.o., pokrenuli su novu uslugu najma vozila

Projekt je proistekao iz realne potrebe postojećih HAK članova za zamjenskim vozilima, kao i zbog dodatnog razvoja članskih pogodnosti te potrebama za mobilnošću i sigurnošću na putu i ostalih vozača koji još nisu dio HAK članstva. Na ovaj način članovima će se omogućiti korištenje zamjenskih vozila, a ostalim vozačima na tržištu ponuditi usluga najma vozila.

HAK Rent a car predstavlja  izvrsnu i logičnu nadogradnju postojećih usluga Hrvatskog autokluba kao nacionalnog autokluba koji na taj način podiže razinu usluge na svim područjima RH tj. i onim manje turistički eksponiranim. Usluge su aktivne i u kontekstu članske pogodnosti, koja se odnosi na mobilnost članova, podrazumijevaju osiguravanje zamjenskog vozila te iznajmljivanje vozila, kako članovima Hrvatskog autokluba, tako i svim ostalim klijentima kojima je potrebna standardna usluga najma vozila. Projekt je zamišljen kao usluga dugoročnog karaktera koja se razvija unutar HAK-a i uključuje korištenje postojećih komparativnih prednosti u sustavu tehničke pomoći na cesti, a bit će ponuđena i inozemnim autoklubovima i njihovim članovima.

Prednost nove HAK-ove usluge predstavlja ulaganje u programska rješenja koja za cilj imaju integraciju usluge najma vozila kroz HAK-ovu aplikaciju. Na ovaj način, članovi će imati posebne pogodnosti poput mogućnosti automatske rezervacije vozila bez dodatnih nepotrebnih upisivanja podataka, uz mogućnost lociranja člana ako je potrebna intervencija i zamjensko vozilo.

Sinergijski efekt infrastrukture HAK-a i mreže lokacija te nova programska rješenja, doprinose visokoj razini kvalitete i brzini usluge, a troškovi za novu uslugu bit će značajno manji, tj. sa značajnim pozitivnim financijskim efektom za sve korisnike usluge.

Do sada je realizirana kupnja prve tranše novih vozila različitih kategorija i brendova Ford, Hyundai, Opel i VW grupacije. U projektu aktivno sudjeluje više autoklubova udruženih u HAK, prije svega kao lokacije za smještaj, distribuciju i održavanje automobila. U njima su uspostavljene poslovnice, označene prepoznatljivim promotivnim vizualnim sredstvima.

Organizirana je i edukacija HAK djelatnika i udruženih autoklubova na više razina kako bi udovoljili svim kvalitativnim standardima i pripremili se za početak operativnog poslovanja. Osigurana su prilagodljiva programska rješenja i kvalitetna informatička podrška, te će se elektronskim praćenjem potrošnje goriva, kilometara, servisa i općenito stanja vozila, kvalitetno pratiti stanje na terenu.

U nastavku donosimo lokacije i autoklubove koji na svom području pružaju usluge HAK Rent a car-a:

  • HRVATSKI AUTO KLUB, Avenija Dubrovnik 44, Zagreb,
  • HRVATSKI AUTOKLUB TEMELJNI AUTOKLUB VARAŽDIN, Gospodarska 58, Varaždin
  • AUTOKLUB VINKOVCI, Josipa Matasovića 1, Vinkovci
  • AUTOKLUB PULA-ROVINJ, Stiglicheva 28, Pula
  • AUTOKLUB RIJEKA, Preluk 6, Rijeka
  • AUTO KLUB ZADAR, Murvica Jug 4, Zadar
  • AUTO KLUB SIGET, Siget 17, Zagreb
  • AUTO KLUB SPLIT, Šegedinova 2, Split
  • GLAVNI URED HAK RENT A CAR d.o.o., Derenčinova 20, Zagreb

 

Za više informacija o HAK Rent a car usluzi obratite se na:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive