Obavijesti

Promo sadržaj

Hisense robotski usisavači uvijek u pokretu

Hisense robotski usisavači uvijek u pokretu
2

Novi robotski usisavači za bezbrižno i učinkovito čišćenje

Pametan i elegantan usisavač s posebnom tehnologijom brisanja preuzet će vaše dosadne zadatke kod kuće, primjerice čišćenje poda, učinit će vaš prostor besprijekornim. Obavljat će gotovo sav posao čišćenja, što vam može dati više vremena da radite stvari koje volite. Ako još niste razmišljali o kupnji robotskog usisavača, sada možete pronaći razloge zašto ga trebate kupiti.

Zaboravite pomicanje namještaja prije usisavanja. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i visini, Hisense robotski usisavači mogu učinkovito i automatski čistiti ispod sofe, kreveta i drugog većeg namještaja te doseći čak i teško dostupna mjesta. Njihova sposobnost da osjete promjene na površini ispod sebe i prilagode se u skladu s tim, olakšava usisavanje drvenih podova ili tepiha. Bez obzira na površinu, savršeno se mogu nositi sa zadatkom čišćenja.

Vjerovati svom pametnom pomagaču može biti teško, ali 30 kompleta osjetljivih senzora, uključujući zaštitu od sudara, zaštitu od pada i zatvoreno područje pružit će najbolje korisničko iskustvo i omogućiti vam da vjerujete svom robotu. Poznavat će vaš dom čak i bolje od vas.

Robotom možete puno lakše upravljati koristeći mobilnu aplikaciju kao uređaj za daljinsko upravljanje. Ako niste kod kuće, uređaj može obaviti posao po potrebi. Jednostavno primijenite mobilnu aplikaciju Connect Life na svom pametnom telefonu i naredite svom pametnom kućnom pomoćniku da započne svoj posao. Aplikacija je dostupna u Google play i App store-u. To omogućuje programiranje svega pomoću vašeg pametnog telefona: od izrade rasporeda čišćenja za različite prostorije, odabira načina čišćenja, do izgradnje virtualnih zidova za zabranjene zone. Pametna tehnologija (360° lasersko oko za određene modele i Gyro mapiranje i kamera) omogućuje robotskom usisavaču čak i mapiranje svoje okoline kako bi učinkovito očistio prostorije. Algoritam vizualne simultane lokalizacije i mapiranja (VSLAM) izračunava optimalnu rutu čišćenja i uključuje funkciju memorije prijelomne točke. Također izrađuje kartu koju pohranjuje, tako da imate potpunu kontrolu kamo ide usisavač. Robotski usisavač savršeno radi i u mraku.

Uz tehnologiju laserskog oka, napredniji modeli će koristiti inteligentno čišćenje u 2 koraka. U prvom koraku, lasersko oko od 360° skenirat će raspored kako bi mapiralo raspored namještaja, a zatim interijer vaše kuće u stvarnom vremenu. U drugom koraku ovi će roboti mapirati prostor i time planirati put prije nego počnu čistiti. Također, robot možete prebacivati sa selektivnog čišćenja prostorija ili područja na jedno po jedno čišćenje, dubinsko čišćenje, cik-cak čišćenje i tako dosegnuti svaki kutak svog doma na najučinkovitiji način.

Ekstra snažan motor od 4000 Pa donosi izvrsno iskustvo čišćenja u vaš dom. Nudi vam 3 razine usisne snage na izbor. Životni vijek motora je također izvanredan!

2-u-1 modeli nude i funkciju brisanja, što je obično još manje ugodan posao od samog usisavanja. Dakle, korištenje nastavka za brisanje prikladno je za usisavanje i brisanje svih tvrdih podova (poput pločica, parketa, laminata) odjednom. Ovo je velika ušteda vremena kada su u blizini djeca i kućni ljubimci. A što je veće zadovoljstvo nego osvježiti svoje podove samo s malo vode?

Još jedan veliki razlog da imate takvog pomoćnika kod kuće je taj što ne morate brinuti o punjenju baterije vašeg robota. Svaki put kada robot završi sa čišćenjem, automatski se vraća na stanicu kako bi se napunio i bio potpuno spreman za sljedeće čišćenje! Nakon što se napune velike baterije, robotski usisavači će nastaviti s čišćenjem dok posao ne završi. Potpuno napunjen, osigurava 150 minuta rada, pokrivajući površinu od 250 m², dok snažan BLDC motor omogućuje tih rad.

Još jedan veliki razlog za posjedovanje robotskog usisavača je to što su ekonomični i isplativi. Stroj možete postaviti da čisti točno onako kako želite, a zahtijeva malo održavanja. Dakle, vaš jedini posao je da s vremena na vrijeme zamijenite vrećicu ili ispraznite posudu.

Odaberite model koji najviše odgovara vašim potrebama i uživajte u čišćenju svog doma uz Hisense robotske usisavače!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume