Obavijesti

Promo sadržaj

Hisense uređaji su Perfect Match za vaš dom

Hisense uređaji su Perfect Match za vaš dom
5

Ljubitelji nogometa veselo su odbrojavali dane i pripremali se za najveće nogometno natjecanje – FIFA Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022™.

Najgledanije i najiščekivanije nogometno prvenstvo koje okuplja ljude iz cijeloga svijeta pred male ekrane tek je počelo, a vrhunski doživljaj gledanja ovog sportskog spektakala pružit će će Hisense, brend koji snažno podupire nogomet, a ujedno je i ponosni službeni sponzor FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Katar 2022™.

"Veliko mi je zadovoljstvo poželjeti dobrodošlicu Hisenseu kao službenom sponzoru FIFA-inog Svjetskog prvenstva i drago nam je što možemo biti partner s ovim međunarodno cijenjenim brendom, koji također ima sve veću prisutnost na sportskom tržištu", rekla je glavna tajnica FIFA-e Fatma Samoura. FIFA i Hisense fokusirani su na tehnologiju, inovacije i pružanje ljudima najboljeg mogućeg iskustva. Uvjeren sam da će ova suradnja podržati globalne ciljeve obiju organizacija i pridonijeti uspjehu ovog nevjerojatanog događaja.

Iskustvo stadiona u vašoj dnevnoj sobi

Ako ne možemo biti u Kataru, možemo dočarati iskustvo stadiona izravno u dnevnoj sobi uz Hisense U7H službeni TV FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu 2022. Hisense uređaje možete pronaći na prodajnim mjestima diljem Hrvatske i online.

Hisense hladnjaci - pobjednici na svakom stadionu

Hisense hladnjake, osim predivnog dizajna i modernog izgleda, krase i izvrsne značajke u što smo se uvjerili i sami. Uz ove hladnjake vaše namirnice ostaju svježe zahvaljujući funkciji Moisture Fresh Crisper koja se nalazi u odgovarajućoj ladici, ali i ugrađenom Multi AirFlow sustavu. Sada hranu možete staviti na koju policu želite, temperatura je ista u cijelom odjeljku hladnjaka uz MultiFlow. Total No Frost sprječava nakupljanje leda, stvarajući savršene uvjete za slobodnu cirkulaciju zraka.

Kada vas previše ugrije uzavrela atmosfera prvenstva, možete se rashladiti uvijek dostupnim ledom i hladnom vodom ili pićem iz vašeg hladnjaka, naravno. Hisense hladnjaci često dolaze s dozatorom leda i vode.

Savršena temperatura za ugodnije navijanje

Hisense klima uređaji su također službeni uređaji FIFA Svjetskog prvenstva. Uz Hisense klime ste samo jedan klik udaljeni od savršene temperature u svom domu, ali i svježeg i zdravog zraka – kao u prirodi. Štetni virusi i bakterije mogu na različite načine ući u vaš dom, ali uz pomoć Hisense klima možete održavati svoj zrak čistim i zdravim.

Glavne predosti linije New Comfort Hisense klima su funckija Fast Cooling uz koju možete rashladiti prostoriju duplo brže nego s uobičajenim klima uređajem. Ovi uređaji osiguravaju savršenu cirkulaciju zraka, ali i mogu sami odrediti i postići najugodniju temperaturu za prostoriju pomoću Smart načina rada. Ove klime se jednostavno montiraju, što štedi vaše vrijeme i novac, a možete ih upravljati i putem WIFI-ja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.