Promo sadržaj

Komentari 0

Hitna online narudžba i brza dostava novca putem interneta

Hitna online narudžba i brza dostava novca putem interneta

U situaciji kad nam savjetuju da ne napuštamo naše domove, odlično rješenje nepredviđenih financijskih izazova je online narudžba i brza dostava zatraženog novčanog iznosa putem interneta

Čak i ako smo joj se prije opirali, zadnjih nekoliko tjedana tehnologija je zavladala našim životima. Internet je postao glavna poveznica sa svijetom oko nas - od online škole za djecu, komunikacije s prijateljima, do kupovine i ostalih interakcija putem interneta.

Pokazalo se vrlo korisnim da ne moramo napuštati sigurnost naših domova, koji su mnogima od nas postali i radno mjesto, te da mnoge stvari možemo obaviti, naručiti i platiti online.

No, jeste li upoznati s mogućnostima dobivanja online pozajmica putem interneta? Dovoljno je imati pametan telefon ili osobno računalo preko kojeg se napravi narudžba, tj. podnese zahtjev za posudbu novca, i već odmah po odobrenju zahtjeva željeni iznos može biti dostavljen na naš tekući račun.

Tko može zatražiti novac putem interneta?

Jedan od načina financijske pomoći, pogotovo kad je brzina dospijeća novca jako važna, novčane su pozajmice od 500 do nekoliko tisuća kuna koje nudi tvrtka Cash-Expert.

Tko može zatražiti zajam? Važno je biti punoljetan državljanin Republike Hrvatske, imati redovita primanja te neblokiran i nezaštićen tekući račun. Ispunimo li putem mobilne aplikacije ili internetske stranice zahtjev za narudžbu novca, za vrlo kratko vrijeme novac je dostavljen na naš tekući račun.

Primjer iz života: Imamo stan u centru Zagreba i za vrijeme potresa, zgrabili smo novčanike i mobitele te izjurili van zgrade. Smjestili smo se kod mog brata. Nisam ga htio dodatno opterećivati i očekivati da mene, moju suprugu i dvogodišnjeg sina još i financira tih dana. Tada sam, po prvi put, posudio novac online.

Čitao sam o tome već prije i uvijek mi je bilo nevjerojatno da stvarno ne moram posjetiti neku poslovnicu, nositi dokumente i slično. U noći smo supruga i ja pogledali ponudu na vašoj web-stranici, a ujutro u nekoliko minuta zatražili zajam. Već kasnije taj dan, bio je to ponedjeljak, na mom je računu bilo 2 000 kuna više! Iskreno, puno mi je značila i ta brzina kao i osjećaj novčane sigurnosti u tom trenutku. (Igor P., 37 godina, zaposleni profesor fizike i matematike, Zagreb)

Objava uz dopuštenje i zaštitu identiteta. Hvala na ovakvim mejlovima koje nam šaljete.

Mikrokrediti – makro koristi!

Mikrokrediti su brza financijska pomoć čiji se broj korisnika u svijetu sve više povećava. Osim brzine ostvarivanja posudbe novca i online dostupnosti, sustav online pozajmica, tj. mikrokredita, ima brojne prednosti:

Uz Cash-Expert i vi možete naručiti željeni novac online, jednostavno i brzo!