Obavijesti

Promo sadržaj

Hitna pomoć - Novi akcijski spektakl redatelja Michaela Baya u kinima od 7. travnja

Hitna pomoć - Novi akcijski spektakl redatelja Michaela Baya u kinima od 7. travnja
3

Troje ljudi, svatko s različitom namjerom, zgurani su u mali prostor vozila hitne pomoći koje juri sto na sat. Slavan po dramatičnoj akciji i slow motion kadrovima, redatelj Michael Bay ove godine nas nagrađuje akcijskim spektaklom s Jakeom Gyllenhaalom u glavnoj ulozi.

Bayov opus uključuje Armagedon u kojemu su zvijezde Bruce Wills, Billy Bob Thornton i Ben Affleck, te hit Zločesti dečki (1995.) u kojemu glavne uloge dijele Will Smith i Martin Lawrence. Naravno, tu je i franšiza Trasformeri te je također režirao spotove za muzičke velikane poput Tine Turner i Lionela Richiea.

Hitna pomoć je još jedan u nizu Bayovih akcijskih filmova i vjerni fanovi ga nazivaju ‘najviše Michael Bay film' od svih dosadašnjih! Riječ je o najvećoj pljački banke u povijesti Los Angelesa s mogućim plijenom od 32 milijuna dolara.

Odlikovani veteran Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen II) nema novca da plati troškove liječenja svoje žene. Očajan, zatraži pomoć od onoga od koga nije smio - svog posvojenog brata Dannya (Jake Gyllenhaal).

Gyllenhaal naziva Dannya kompleksnim i konfliktnim likom koji poznaje samo život kriminala. On želi pomoći svom otuđenom bratu, no njih dvojica ne mogu biti različitiji.

Danny ponudi Willu sudjelovanje u velikoj pljački, a kako je život njegove žene na kocki, Will ne može odbiti. Stvar pođe po zlu kada braća otmu vozilo hitne pomoći u kojemu su ozlijeđeni policajac koji se bori za život i medicinska tehničarka Cam Thompson. U potjeri bez kraja, braća moraju izbjeći policijske snage cijeloga grada, održati svoje taoce na životu i pritom ne ubiti jedan drugoga.

Ovo će biti najuzbudljiviji bijeg iz L.A.-a kojeg smo ikad vidjeli!

Kako Bay preferira realne snimke i minimalno korištenje specijalnih efekata, na setu filma su pravi policajci bili statisti, a helikopteri u filmu su posuđeni od policije Los Angelesa. Također, pravi medicinski tehničar je nadgledao i savjetovao filmsku ekipu.

Film se temelji na danskom filmu Ambulancen iz 2005. godine, u duhu je akcijskih filmova devedesetih i na tragu filmova Brzina i Zločesti dečki. Chris Fedak je napisao scenarij, a film je producirao Bay. Ostatak glumačke postave čine Garret Dillahunt, A Martinez, Keir O’Donnell Moses Ingram i Eiza Gonzalez.

U kinima od 07.04.

GLUMCI: Eiza González, Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II
REŽIJA: Michael Bay
SCENARIJ: Chris Fedak, Laurits Munch-Petersen i Lars Andreas Pedersen
PRODUCENTI: Michael Bay, Bradley J. Fischer, James Vanderbilt, William
IZVRŠNI PRODUCENTI: Michael Bay
ŽANR: Akcija/triler
DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvrsnost dostupna na dodir prsta: Nova Samsung Galaxy A serija i Fit 3 pametni sat
PROMO

Izvrsnost dostupna na dodir prsta: Nova Samsung Galaxy A serija i Fit 3 pametni sat

Odavno je poznato kako Samsung na Galaxy uređaje integrira jedne od najboljih sustava kamera, a odgovarajuća praksa nije zaobišla niti Galaxy A seriju.

RBA program preporuke Prijatelji po računu sada vrijedi i za mala poduzeća
PROMO

RBA program preporuke Prijatelji po računu sada vrijedi i za mala poduzeća

Raiffeisen banka u sklopu svog programa preporuke Prijatelji po računu, osim nagrađivanja novih i postojećih klijenata fizičkih osoba, nagrađuje i postojeće klijente koji preporuče RBA malim poduzećima i obrtnicima.
"Taste Like Drniš" - Festival drniškog merlota 2024.
PROMO

"Taste Like Drniš" - Festival drniškog merlota 2024.

Najavljujemo manifestaciju rezerviranu za uživanje u dobrom vinu i društvu!