Obavijesti

Promo sadržaj

Hoće li španjolcima hrvatski 'desert' biti prevelik zalogaj?

Hoće li španjolcima hrvatski 'desert' biti prevelik zalogaj?
2

Hrvatska grabi prema četvrtfinalu Eura, a na putu joj stoje stari znanci Španjolci. Ako je vjerovati prema dosadašnjim igrama, naši voze na dizelsko gorivo i navijači se mogu s razlogom nadati da su 'Vatreni' u pravom trenutku ubacili u petu brzinu.

Povijest je pokazala da nam 'Furija' nije nepremostiva zagonetka, s obzirom na dosadašnje rezultate. Španjolci ukupno vode 4-3, uz jedan remi. U najgorem sjećanju je ipak ostao onaj poraz iz 2018. u Ligi nacija (6-0). Iako smo im se osvetili iste godine, s rezultatom 3-2, pravo prizemljenje priuštili bi im ukoliko bi ih ispratili s Eura.

Posebno će biti zanimljivo pratiti dvoboje Danija Olma protiv svojih donedavnih suigrača iz Dinama. Olmu želimo sve najbolje u reprezentativnoj karijeri, ali neka večeras svoju magiju sačuva za neke druge prilike. Hrvatska će večeras morati istrčati na teren bez svog veznog 'tića' Ivana Perišića. Tko će umjesto njega izići na teren? Odgovor će nam dati izbornik Zlatko Dalić, vjerojatno, pred sam početak utakmice. Mogu li iskusni Rebić ili Oršić, kojeg je nahvalio i 'Special One' Jose Mourinho, nadomjestiti našeg ponajboljeg igrača s Eura?

U zadnjoj utakmici Španjolcima su na Maksimiru presudili Jedvaj i Kramarić, ako misliš da će 'Krama' i danas biti koban za Španjolsku PSK ti nudi tečaj 5.00 da će zabiti gol. (link Odds boost) Protiv Škota je proradila Modrićeva vanjska, ako misliš da će nešto slično ponoviti i na stadionu u Kopenhagenu, na njegov gol PSK nudi tečaj 7.00! (link Odds boost) Oni koji su malo odvažniji, mogu se kladiti i na Kovačićev gol s tečajem 13.00! (link Odds boost)

Zanimljiva je i činjenica koju je objavila poznata Marca, da su nas Španjolci poželjeli za desert. Ali danas je novi dan, Luka Modrić će povesti 'Vatrene' u još jednu utakmicu koja će biti dio povijesti, utakmicu u kojoj će se tražiti prolazak u četvrtfinale i koja će razgaliti srca nacije, a u kojoj će Hrvati dokazati da nisu baš tako ukusan desert.

Ako misliš da Modrić i društvo mogu trijumfirati ili ako misliš suprotno, PSK se u svakom slučaju potrudio da tvoj dobitak bude veći nego ikad. Uz minimalno 3 događaja na koja se kladiš nagrađujemo te do čak 50% većom kvotom.

BESPLATNA OKLADA

Uz PSK uvijek profitiraj!

Bojiš se da je rezultat vrlo nepredvidiv, ali ipak vjeruješ u naše 'Vatrene'? Nisi siguran mogu li taktičke ideje našeg Dalića nadmašiti one Luisa Enriquea te može li Modrić naše dečke povesti u još jednu pobjedu? Ne brini! Okupi ekipu i uživaj u utakmici uz BESPLATNU OKLADU! Jer u slučaju da tvoj listić nije dobitan, PSK ti vraća uložen novac! Zvuči nestvarno? Zanima te kako je to moguće? U linku  pogledaj jednostavne korake za aktivaciju i profitiraj uz PSK!

Zato se slobodno opusti i odigraj izazovne tečajeve poput pobjede Hrvatske (5.30). Vjeruješ da nas čeka čvrsta utakmica? PSK ti nudi igrati na manje od 1,5 golova, s tečajem 3.40! Španjolci su prema bookmakerima favoriti, stoga je na njihovu pobjedu tečaj 1.80, a neriješen rezultat procijenjen je tečajem 3.50.

Idemo Vatreni, jer uz PSK igra nikad ne prestaje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!