Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvati i seks: Hrvati to čine kako treba,vole seks i kondome

Hrvati i seks: Hrvati to čine kako treba,vole seks i kondome
3

Povodom Svjetskog dana AIDS-a, LELO otkriva da su Hrvati broj 1 europska nacija u kupnji HEX kondoma

Dok većina istraživanja diljem svijeta pokazuje kako muškarci, ali i žene, nisu baš veliki ljubitelji kondoma jer im „kvari“ trenutak, podaci za Hrvatsku tvrtke LELO, vodećeg brenda u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, ukazuju da Hrvati itekako kupuju kondome te imaju svijest o potrebi zaštite od spolno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće. Povodom Svjetskog dana AIDS-a, koji se u svijetu obilježava 1. prosinca, LELO donosi neke od najzanimljivijih podataka prodaje svojih LELO HEX kondoma prema kojima Hrvati „one stvari“ rade kako treba.

Hrvati vole seks, ali i kondome. To pokazuje činjenica da Hrvatska, među 22 europske zemlje, ostvaruje najbolje rezultate prodaje LELO HEX kondoma po glavi stanovnika, a po ukupnoj prodaji je na trećem mjestu, prateći tako Njemačku i Španjolsku. No, nije sve u brojkama. Čini se da su Hrvati danas toliko svjesni svog seksualnog zdravlja da je kupnja kondoma postala jednako jednostavna kao kupnja novina, budući da je HEX dostupan na više od 400 kioska Tiska i iNovina – dakle, kupnja kondoma nije samo brza i jednostavna, već također više nije tabu!

Podsjetimo, LELO HEX je lansiran 2016. godine kao prva inovacija u kategoriji kondoma u posljednjih 70 godina. Do tada je bilo uobičajeno čuti kako ljudi ne vole kondome jer im kvare užitak tijekom seksa, no HEX je to zauvijek promijenio, a do danas je diljem svijeta prodano više od 15 milijuna HEX kondoma. 

Razlozi zašto su Hrvati toliko oduševljeni ovim kondomom su kojekakvi; od zaštite od spolno prenosivih bolesti, uključujući AIDS, neželjene trudnoće do želje da koriste kontracepciju koja im pruža užitak tijekom spolnog odnosa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo taj užitak su Hrvati očito osjetili koristeći LELO HEX, kondom koji je još uvijek poput nijednog drugog. Čine ga vrhunski dizajn i kvaliteta, te vrhunski osjećaj užitka za koji je zaslužna sama heksagonalna struktura kondoma tj. mrežica malih šesterokuta. Ta struktura ne samo da izgleda cool, kao nešto iz budućnosti, ona ustvari ojačava kondom i čini ga otpornim na pucanje. Upravo zbog ove inovacije, HEX je i tanji i snažniji od većine ostalih kondoma, a seks s HEX kondomom najbliži je - seksu bez kondoma.

Osim užitka, važno je zdravlje, a pogotovo kada je u pitanju borba protiv AIDS-a. LELO HEX kondomi zadovoljavaju sve to, a mogu se pronaći na kioscima Tiska i iNovina ili putem web shopa hexcondoms.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta
PROMO

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta

Stižu pohvale iz Europske unije: Kada je u pitanju geotermalna energija, Hrvatska je primjer dobre prakse.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince