Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatska Lutrija isplaćuje dobitke

Hrvatska Lutrija isplaćuje dobitke

Usprkos do nedavno nezamislivoj situaciji, Hrvatska Lutrija je, kao i uvijek, s vama. Prilagodili smo se trenutku i naše dobitnike ljubazno molimo za strpljenje uz napomenu da se dobici do iznosa od 750,00 kn

Usprkos do nedavno nezamislivoj situaciji, Hrvatska Lutrija je, kao i uvijek, s vama. Prilagodili smo se trenutku i naše dobitnike ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje uz napomenu da se dobici do iznosa od 750,00 kn, isplaćuju na prodajnim mjestima ovlaštenih partnera Hrvatske Lutrije koji trenutačno zaprimaju i uplate za naše igre: Tisak, iNovine, Petrol, Crodux derivati dva, INA, Spar Hrvatska, Boso, Tifon, NLK (Daily Press), Hrvatska pošta, Exclusive change, Contra M i Sloga - Podravska trgovina te ostale poslovne suradnje.

Nadamo se da ćemo u što skorijem roku omogućiti nesmetan proces isplate osvojenih dobitaka i na našim isplatnim mjestima u gradovima: ZAGREB, VARAŽDIN, OSIJEK, BJELOVAR, POŽEGA, SPLIT, ZADAR, RIJEKA i PAZIN, o čemu ćemo vas promptno izvijestiti.

Naime, zbog epidemiološke situacije s koronavirusom, Hrvatska Lutrija poduzima sve potrebne mjere kako bi zaštitila svoje zaposlenike i igrače. U skladu s tim, Odlukom Stožera o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja od 19. ožujka, sva naša prodajna mjesta, Cro Casino i Cro Club Automati, kao i glavna blagajna su zatvoreni. No, pozivamo vas da se registrirate na www.lutrija.hr i igrate sve naše igre iz udobnosti svoga doma jer se za dobitke osvojene igranjem na internetu, isplata obavlja u uobičajenim rokovima propisanim pravilima pojedine igre. To konkretno znači da osvojene dobitke možete uredno prebaciti na svoj tekući račun i s njima slobodno raspolagati.

U slučaju da zbog mjera ograničavanja socijalnog kontakta niste u mogućnosti zatražiti isplatu vaših dobitaka, ovim putem vas obavještavamo kako će svim dobitnicima isto biti omogućeno nakon prestanka navedenih mjera, uz čuvanje potvrde o uplati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz čestitke na osvojenim dobicima i svim onim dobicima koje ćete u narednom periodu tek osvajati, ljubazno vas molimo da pratite informacije koje objavljujemo i da se pridržavate mjera koje su usmjerene na zaštitu zdravlja svih nas!

Pokažimo odgovornost – kako u ponašanju, tako i u igranju igara na sreću.

#budimoodgovorni #ostanitekodkuce #očuvajmozdravlje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince