Hrvatska niže golove, Germania donacije – Dario Šimić za pomoć udruzi „Hureka“ | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatska niže golove, Germania donacije – Dario Šimić za pomoć udruzi „Hureka“

Hrvatska niže golove, Germania donacije – Dario Šimić za pomoć udruzi „Hureka“

U prvoj fazi EURA, Hrvatska postigla četiri gola, te je prikupljeno 120 000 kuna

Hrvatska se plasirala u osminu finala Europskog prvenstva u nogometu, a sa svakim golom nije raslo samo uzbuđenje, već i broj Germanijinih donacija! Velika akcija ove društveno odgovorne tvrtke ispraćena je aplauzima u prvoj fazi natjecanja jer je prikupljeno 120 000 kuna. Naime,  Germania za svaki gol hrvatske reprezentacije uplaćuje po 30 000 kuna jednoj humanitarnoj udruzi, pa su se pogotci Perišića (dva), Vlašića i Modrića slavili sa dodatnim žarom.

Donacije će biti usmjerene na više adresa onih kojima je potrebna pomoć, i to diljem Hrvatske, a prva je već dodijeljena. Menadžerica korporativnih poslova Germanije Kristina Džigurski i legendarni Dario Šimić posjetili su Hrvatsku udrugu za ranu edukaciju Hureka i uručili novčanu pomoć.

Zahvaljujemo se na donaciji koja je  došla u pravom trenutku, kada pokrećemo Hureka centar za ranu edukciju. Sredstva ce biti investirana u pokretanje ovog projekta i uređenje prostora za rad s djecom”, istakla je Milica Damjanović, predsjednica udruge.

Supruga proslavljenog nogometaša Daria Šimića, Jelena, jedna je od pokretačica hrvatske udruge koja promiče uvođenje rane edukacije Hureka, kojoj je glavni cilj da se svoj djeci omogući učenje i napredovanje već od najranije dobi, a djeci s neurorazvojnim poremećajima uspješan početak školovanja i sigurnija i ravnopravnija budućnost.

Hvala Germaniji što je pokrenula ovu akciju, koja spaja navijački žar i humanitarni rad. Navijamo za golove naših nogometaša, a ujedno na taj način pomažemo one kojima je to potrebno. Osobno sam odabrao sjajni Hureka centar za ranu edukaciju, čiji rad godinama podržavam, no kroz ovu akciju će i druga potrebita udruženja dobiti podršku. Stoga, imamo dodatni razlog veseliti se golovima“ poručio je Dario Šimić, zaštitno lice kampanje.

U narednim danima biti će uručene donacije i Centru za rehabilitaciju djece s poteškoćama u razvoju “Fra Ante Sekelez“ – Vrlika, Humanitarnoj udruzi “Rijeka ljubavi” u Osijeku, za potrebe socijalne samoposluge, te Društvu distrofičara Istre – Pula.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Svi govore o stadionu u Kranjčevićevoj, ali Dinamu je potrebnije nešto drugo
PROMO

Svi govore o stadionu u Kranjčevićevoj, ali Dinamu je potrebnije nešto drugo

Europski klubovi znaju kako iskoristiti potencijal svojih stadiona, a istome se nada i direktor maksimirskog stadiona Miljenko Sakoman – jednom kad se u Maksimiru osim golova zabije i prva lopata

City Center one dobitnik Breeam certifikata
PROMO

City Center one dobitnik Breeam certifikata

Poznati shopping centri dobili su peticu za održivost!
Varaždinska festivalska sezona se „zagrijava“, biser sjevera Hrvatske je blizu
PROMO

Varaždinska festivalska sezona se „zagrijava“, biser sjevera Hrvatske je blizu

Posjet Varaždinu je uvijek dobra ideja, pogotovo u ljetnim mjesecima kada živost i vrevu na gradske ulice donose raznolika događanja i festivali.