Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatski Telekom otvara vrata svim studentima – prijavite se na Magenta Jump In Prakse

Hrvatski Telekom otvara vrata svim studentima – prijavite se na Magenta Jump In Prakse
5

Uz znanja koja mogu steći u HT-u, studentima se nudi mogućnost da iskuse radnu kulturu kompanije, nakon čega dobivaju certifikat koji mogu priložiti u svoj životopis.

Od srpnja do rujna Hrvatski Telekom otvara vrata svojih ureda u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Koprivnici svim studentima željnim novih znanja i iskustva te im nudi mogućnost da se prijave na Magenta Jump In prakse iz područja  businessa i managementa, marketinga, PR i komunikacija i IT/NT-a. Prijave su otvorene do 21. lipnja putem  izravne prijave na stranicama karijera. 

Cilj studentske prakse je mlade ljude pripremiti za prvi posao, nadograditi njihova već stečena teorijska znanja praktičnim i iskustvenim znanjima, ali ih i direktno upoznati s novim metodama rada, alatima i tehnologijama. Uz znanja koja mogu steći u HT-u, studentima se nudi mogućnost da iskuse radnu kulturu kompanije, nakon čega dobivaju certifikat koji mogu priložiti u svoj životopis.  

Tijekom prakse svaki student dobiva svog mentora koji im priprema svakodnevne aktivnosti za rad, a dan završava s povratnom informacijom na odrađeno. „Okupili smo poprilično motiviranu ekipu željnu dijeljenja znanja, te su oni pripremili konkretne zadatke, aktivnosti i projekte za svakog studenta, a svi koji su se prijavili završili su i dodatne edukacije za mentoriranje“, govore iz Hrvatskog Telekoma. Na prošlogodišnjim Magenta Jump In studentskim praksama u HT Grupi sudjelovalo je više od 70 studenata koji su svoje prve karijerne korake učinili u gotovo svim sektorima. Prema internim istraživanjima, zadovoljstvo studenata s dosadašnjim praksama u HT-u je iznimno visoko, pa je sveukupna ocjena zadovoljstva s praksom 4,8 od 5, dok je zadovoljstvo mentorom 4,9 od maksimalnih 5. 

Magenta Jump In prakse idealne su za one koji još uvijek tragaju za svojom idealnom karijerom. Tako jedno ljeto studenti mogu provesti u marketingu, drugo u kontrolingu, sljedeće u ljudskim resursima, nakon toga možda ipak shvate da je IT sektor njihov put, pa se oduševe i tim timom. I opet dođemo do toga da je za karijeru veliki game changer bila jedna obična praksa za koju si morao uložiti isključivo samo svoje vrijeme, dobru volju i otvorenost za nova iskustva i znanja. A na kraju dana te kao studenta od toga dijeli samo odluka i klik mišem za prijavu”, zaključuju iz Hrvatskog Telekoma. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume