Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei MateBook X 2020 pomoći će vam da se suočite sa svim poslovnim izazovima

Huawei MateBook X 2020 pomoći će vam da se suočite sa svim poslovnim izazovima
10

Pitate li se ikad kako skupiti snage za rješavanje svih svakodnevnih izazova? Pregršt samomotivacije i dobar stav ili slobodan dan, koji vam omogućuju punjenje baterija, definitivno su neka od rješenja

Sljedeće rješenje koje koncept učinkovitosti podiže na potpuno novu razinu je odabir pouzdane opreme koja će vas podržati u svim mogućim zadacima. Istražite niz mogućnosti koje stoje iza Huawei MateBook X 2020 prijenosnika i njegove izuzetno izdržljive baterije.

Rad u hibridnom načinu ili u pokretu, obrazovanje na daljinu ili zabava kod kuće - možda imamo različite odgovornosti, ali iste potrebe. Primjerice, svatko od nas traži alate za posao i zabavu s kojima ćemo biti kompatibilni. Doznajte kako ćete s Huaweijem MateBook X 2020 s lakoćom ispuniti svoje dnevne ciljeve.

Snažna baterija za svakodnevne poslove

Bez obzira radite li na daljinu ili vaš posao uključuje puno putovanja, dugotrajna baterija prijenosnog računala u svakom je slučaju poželjna. Možda ste se već susreli s traženjem punjača neposredno prije ili čak tijekom sastanka s klijentom. Ovo je sigurno nezgodna situacija, kao i potraga za utičnicama na javnim mjestima.

Srećom, Huawei MateBook X 2020 prijenosnik odlikuje izdržljiva baterija koje će vam omogućiti da se nosite i s najmanje očekivanim situacijama na poslu. Dugi konferencijski poziv ili nedostatak utičnice za punjač više nisu problem.

Uzmite dan za punjenje baterija

Ubrzani svakodnevni život može iscrpiti energiju i najaktivnijim i najoptimističnijim ljudima. To se svakako odnosi na odrasle koji provode sve više vremena ispred zaslona računala, ali i na mlade i djecu koja se obrazuju na daljinu zbog čega se osjećaju umornije nego prije. Međutim, da biste malo zasladili duge sate ispunjavanja obaveza, vrijedi razmisliti i o načinima zabave i trenucima za zasluženi odmor.

Jeste li ikad uzeli slobodan dan i u potpunosti se isključili? Regeneracija i odmor ključni su za držanje ritma modernog života. Razmislite o aktivnostima koje će vam pomoći da usporite, poput gledanja filmova, pohađanja online likovne radionice ili uživanja u nedavno objavljenim serijama. A kad odabirete zabavu na svom Huawei MateBook X 2020 prijenosniku, imajte na umu da ogromna baterija od 42 Wh upakirana u njegovo tanko kućište omogućuje dugotrajno uživanje u omiljenom sadržaju s jednim punjenjem. MateBook X 2020 vas neće iznevjeriti, uživajte u filmskim maratonima i omiljenim TV serijama bez potrebe za punjenjem.

Uvijek u pogonu

Osim prilagodbe na nove situacije, ponekad je korisno razmišljati unaprijed. To se odnosi i na punjenje prijenosnog računala. Kako njime učinkovito upravljati? Huawei MateBook X 2020 omogućuje vam da aktivirate tri različita načina rada kako biste optimizirali trajanje baterije. Ovisno o vašim potrebama, odaberite najprikladniji i pobrinite se da je baterija uvijek napunjena i pravilno zaštićena. Jednostavno otvorite aplikaciju PC Manager i prilagodite postavke baterije na temelju predviđene potrošnje.

10
| Foto: Huawei

Obiteljski način rada savršen je ako se uređaj puni dulje vrijeme. Zašto? Kada se puni u ovom načinu rada, prijenosno računalo automatski se puni samo kada je razina baterije niža od 40 %, a automatski će se zaustaviti punjenje kad razina baterije dosegne 70%. Da biste punjač priključili ili iskopčali iz struje kad god želite, odaberite način rada Ured koji se puni kad je razina napunjenosti niža od 70 %, a zaustavlja se kada dosegne razinu od 90 %. I na kraju, tu je način Putovanja - prijeko potreban kada utičnica nije dostupna dulje vrijeme i kad se baterija počinje puniti čim padne ispod 95 %.

Brzo i učinkovito uz Huawei

Optimizacija je ključna riječ kada su u pitanju svakodnevni izazovi. Osim dobrog planiranja i sposobnosti postavljanja prioriteta, pravi alati također mogu biti od pomoći. Jedan od njih je Huawei MateDock 2, koristan ako vam je potrebno više izlaza za različite uređaje. MateDock 2 podržava HDMI, VGA, USB-A i USB-C izlaze kako bi udovoljio vašim potrebama za prijenosom podataka, projekcijama, punjenjem i svim ostalim. Zahvaljujući elegantnom i tankom dizajnu, lako ga je ponijeti svugdje.

Štoviše, opremljen ultra laganim punjačem od 65W, Huawei prijenosnici, tableti i mobiteli koji podržavaju USB-C sučelje mogu se brzo napuniti, tako da nema potrebe za korištenjem više adaptera punjača za različite uređaje, bez obzira jeste li u uredu, kod kuće, na putovanju ili jednostavno u posjeti obitelji i prijateljima.

Vrhunski prijenosnike najbolji su u kombinaciji s najboljim pametnim telefonima kao što je Huawei Mate 40 Pro. Korisnici kombiniranjem dva vrhunska Huaweijeva uređaja dobivaju i dodatne mogućnosti zahvaljujući Huawei Share tehnologiji. Huawei MateBook prijenosnike i Huawei flagship pametne telefone moguće je povezati jednim dodirom te uživati u opcijama kao što je uređivanje fotografija s telefona na računalu. Mate 40 Pro najnoviji je Huaweijev pametni telefon, a odnedavno je dostupan i u Hrvatskoj u ponudi prodajnih partnera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura