Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei nova 9 pametni telefon dostupan u prodaji

Huawei nova 9 pametni telefon dostupan u prodaji
3

Krenula je službena prodaja Huawei nova 9 pametnog telefona na hrvatskom tržištu

Radi se o telefonu koji će posebno veseliti svakog zaljubljenika dobre fotografije te elegantnog  i modernog dizajna. Odličnih performansi, ultra tanak, opremljen sustavom kamera koji osigurava stvaranje visokokvalitetnih fotografija, dugotrajne baterije postat će inspiracija svakoj zabavi.

Huawei nova 9 pametni telefon dostupan je u prodaji kod Huawei prodajnih partnera, po preporučenoj prodajnoj cijeni od 3.899,00 HRK. Uređaj dolazi u dvije boje – Starry Blue (plavoj) te Black (crnoj).

Huawei nova 9 -  kreiran za vas

Huawei svakodnevno ulaže u inovacije, a koje su najznačajniji faktor u Huawei nova serije pametnih telefona. Ovaj pametni telefon dolazi s predivnim, zakrivljenim zaslonom koji podržava brzinu osvježavanja zaslona do 120 Hz i brzinu reagiranja od 300 Hz. Nova 9 se ističe jakim procesorom te dugotrajnom baterijom kapaciteta 4300 mAh. Upravo, zahvaljujući Huawei SuperCharge od 66 W, bateriji treba samo 15 minuta da dosegne 53%, a svega 38 minuta 100%. Kako su prednja i stražnja strana telefona blago zakrivljena Huawei nova 9 doima se tanjim i ugodnijim za korištenje. S debljinom od samo 7,77 mm i težinom od približno 175 grama, nova 9 je vrlo tanak i jednostavan pametni telefon. S Huawei nova 9 pametnim telefonom punjenje će biti lakše nego ikad pa neometano možete uživati u svakodnevnim aktivnostima i slobodnim trenucima. Sve ove funkcijonalnosti Huawei nova 9 pametni telefon čine savršenim za moderne i neovisne korisnike s užurbanim načinom života.

Kamera za najvažnije trenutke - čak i u mraku

Ovaj pametni telefon opremljen je najnovijim funkcionalnostima potrebnim za odličnu fotografiju. Korisnici mogu  maksimalno iskoristiti bogate značajke, pa tako mogu dobiti kvalitetne fotografije, svejedno radi li se o portretu ili noćnom načinu fotografiranja. Upravo Ovaj pametni telefon dolazi sa sustavom kamera Ultra Vision koji uključuje glavnu kameru RYYB Ultra Vision od 50 MP s 1/1,56-inčnim senzorom koji osigurava visoku osjetljivost na svjetlo za snimanje fotografija visoke kvalitete. Sadrži i 8MP ultraširokokutnu kameru, 2MP dubinsku kameru i  4 cm makro kameru te 32 MP prednju kameru, što znači da fotografija visoke rezolucije može nastati u bilo koje doba dana i noći. Osim fotografiranja, Huawei nova 9  također odlično snima videozapise noću. Sadrži značajke Extreme Night Shoot i Night Selfie Video, te snima u mraku s prednjom i stražnjom kamerom u 4K rezoluciji. Kamere također sadrže AIS stabilizaciju za snimanje videa, tako da nema više efekta drhtavih ruku. Stražnja kamera podržava i snimanje usporenih videozapisa (Slow-Motion funkcija) i videozapisa s ubrzanjem (Time-lapse funkcija).

Next Image Awards 2021.

Ako se želite okušati u mobilnoj fotografiji, Huawei je organizirao Next Image Awards 2021, najveće svjetsko natjecanje u mobilnoj fotografiji. Ove godine možete se prijaviti za globalno i lokalno izdanje natječaja, uz vrijedne nagrade. Glavna nagrada je novi pametni telefon Huawei nova 9, a rok za prijavu je 30. studeni 2021. godine.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.