Obavijesti

Promo sadržaj

Humanitarni listić Germanie uz Nismo same

Humanitarni listić Germanie uz Nismo same
3

Ovoga puta je dobitak na našem Humanitarnom listiću ostvario Hrvoje Slišković, urednik sportske rubrike Jutarnjeg lista.

Osim nogometnih tipova, na njegovom se listiću našao i jedan par američkog nogometa. Hrvoje je dobitak uputio kao potporu udruzi Nismo same. Nismo same je udruga koja pomaže ženama oboljelima i liječenima od raka.

Humanitarni listić je dugogodišnji humanitarni projekt Germanije Sport, a donaciju udruzi je uručila Kristina Džigurski, menadžerica korporativnih poslova u Germaniji Sport.

Hvala Germaniji Sport što je podržala naš jedinstveni projekt besplatnog taksi prijevoza žena oboljelih od raka na kemoterapiju: “Nisi sama – ideš s nama!”. Projekt kontinuirano provodimo od ožujka 2018. i do sad smo bili podrška za 626 žena oboljelih od raka za koje smo osigurali više od 21.000 za njih besplatnih taksi vožnji koje su platili naši donatori, brojni građani i tvrtke.



Novac uglavnom osiguravamo kroz humanitarne akcije pa pozivamo građane da nas podrže i u sljedećoj, a koja će početi 20. studenoga i trajati sve do 15. siječnja iduće godine. U prodaji ćemo imati: bočice za vodu, termo šalice, deke, torbe, majice i hoodice s logom proslavljenih hrvatskih dizajnera, Zorana Aragovića i Jurja Zigmana te street art umjetnika Slavena Kosanovića Lunara, kao i majice s porukom #poštujsisu koje je dizajnirala mlada likovna umjetnica Diana Zubak.

Udruga stalno dobiva nove molbe za pomoć i potrebna su nam daljnja sredstva kako bi još više žena moglo koristiti ovu uslugu. Pozivamo sve građane i tvrtke da nas i ovoga puta podrže donacijama. Ako ste u potrazi za božićnim poklonima, kupite ih kod nas i za ovaj Božić razveselite one koje volite poklonima koji imaju humanitarnu notu.

Također, pozivamo sve Zagrepčane da nam se 21. studenoga pridruže na  „Zdravoj kavi s doktorima“ koja će se održati u Velvet cafeu (Dežmanova 9), s početkom u 17 sati.

Naša inicijativa „Zdrava kava s doktorima“ namijenjena je ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, ali i članovima njihove obitelji koje zanima briga o zdravlju. Zamišljena je kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti, ili ih se ne usude postaviti svome liječniku.”, poručile su predsjednica udruge Ivana Kalogjera i dopredsjednica Goranka Perc.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.