Obavijesti

Promo sadržaj

Idealan uređaj za potpuno glatko obrijanu bradu

Idealan uređaj za potpuno glatko obrijanu bradu
2

Brijaći aparat novog doba koji omogućava glatko brijanje svim muškarcima osjetljive kože. Idealan za dnevnu rutinu svakog muškarca koji posebnu pozornost pridaje njezi lica

Vole li žene muškarce s bradom ili bez? Vječno pitanje koje na koje se često pokušavalo odgovoriti, no brojna istraživanja pokazala su da jednostavnog odgovora nema. I dok neke žene bradu vide kao znak muževnosti, neke žene tumače glatko lice kao znak urednosti.

No, unatoč trendovima, bonton se ipak ne mijenja. Svaki muškarac će se naći u situaciji u kojoj će morati urediti ili pak u potpunosti obrijati svoju bradu. Razgovor za posao i poslovni sastanak samo su neke od prigoda u kojima se muškarac mora pojaviti što uredniji ako želi ostaviti dobar dojam. No, kako postići glatku bradu, a istovremeno izbjeći neugodne iritacije i crvenilo na koži?

Philips S7000  je brijaći aparat novog doba koji omogućava glatko brijanje svim muškarcima osjetljive kože. Idealan je za dnevnu rutinu svakog muškarca koji posebnu pozornost pridaje njezi lica.

Brijaći aparat za sve konture lica

Aparat ima nekoliko naprednih funkcija: tri pokretne Dynamic Flex brijaće glave pomiču se u pet smjerova i omogućavaju idealno prianjanje konturama lica. Prsteni za ugodno brijanje imaju jedinstven premaz koji se sastoji od tisuće zrnaca u prahu. Oni stvaraju meku površinu malog otpora čime sprječavaju iritaciju kože te osiguravaju veću udobnost prilikom brijanja.

Preciznost i zaštita

Posebno dizajniran Gentle Precision sustav štiti kožu i istovremeno veoma precizno podrezuje dugačke, kratke i položene dlačice. Dizajnirani su tako da svaku dlačicu stavljaju u položaj idealan za podrezivanje kako bi se dlačice pažljivo podrezivale bez oštećenja kože. Kako? Super Lift & Cut sistemom. Prva oštrica podiže svaku dlačicu, a druga ih nježno podrezuje ispod razine kože za izuzetnu glatkoću.

Suho ili mokro brijanje? Zašto ne oboje?

Zahvaljujući Aqua Tec sistemu, Philips S7000 aparat omogućava suho brijanje, brijanje pjenom ili gelom, pa čak i brijanje ispod tuša.

Probudi ono najbolje u sebi uz Philips.

*Preporučena maloprodajna cijena Philips brijaćeg aparata iz serije S7000 razlikuje se ovisno o modelu te iznosi od 1.249 kn do 1.745 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve