Promo sadržaj

Komentari 0

„Idiličan“ bračni par seriji „Zašto žene ubijaju“

„Idiličan“ bračni par seriji  „Zašto žene ubijaju“

Antologijska serija „Zašto žene ubijaju“, autora Marca Cherrya, najpoznatijeg po uspješnim serijama „Očajne kućanice“ i „Vraške sluškinje“, detaljno prati živote žena u tri različita vremenska perioda čije je sudbine promijenila bračna nevjera

U gradu Pasadena u Kaliforniji, tri žene u tri različita razdoblja suočavaju s izazovom bračne nevjere. U 1963. godini, Beth Ann Stanton (Ginnifer Goodwin) odana je i submisivna kućanica koja se teško nosi s gubitkom kćeri, a život joj postane još teži kada joj susjeda priopći kako ju suprug vara s lijepom plavokosom konobaricom. Godine 1984. vrckasta vlasnica umjetničke galerije Simone (Lucy Liu) priređuje lude i ekstravagantne partije za svoje bogate prijatelje i klijentelu. Njezin naizgled savršeni život okreće se naglavačke kad sazna kako ju je njezin treći suprug prevario s mlađim muškarcem. U današnje vrijeme Taylor (Kirby Howell-Baptiste), samouvjerena je i inteligentna odvjetnica koja se nalazi u otvorenome braku, a čiji se odnos nađe na klimavim nogama kada se i ona i njezin suprug ludo zaljube u istu ženu. Nove epizode serije „Zašto žene ubijaju“ mogu se pratiti svakoga ponedjeljka u 22:00h na kanalu FOX Life. 

Beth Anne i Rob – „idiličan“ bračni par 

Odgovor na pitanje zašto žene ubijaju lagano će, iz epizode u epizodu, otkriti ova komična drama, a razlog zašto su se muškarci vjenčavali u ’60-ima pojasnio je Rob u prvoj epizodi.

Zapravo, ponudio je okvir koji je opisao kakav su par on i Beth Anne i na čemu počiva njihov brak. Rob je istaknuo da su se upoznali u srednjoj školi. Dok su još bili adolescenti Beth Anne mu je pripremala sendviče i šivala gumbe na košuljama. Baš kao što je to nastavila raditi i u braku. Robu je uvjerljivo najprivlačnije kod žena njihova želja da se pobrinu za muškarca. I zbog toga je u sretnom braku s Beth Anne. Osim što je sve navedeno kulisa za sve one koji žele gledati ili sudjelovati u ovoj predstavi.

Beth Anne i Rob tipičan su američki bračni par, u kojem je suprug uspješni aeronautički inženjer, supruga ljupka domaćica. Na površini, naravno da sve kao funkcionira, Rob sjedeći izdaje naredbe svojoj supruzi koja ga s lakoćom uslužuje, a sve radnje su popraćene širokim osmijehom. Lijepi, mladi i imućni ostavljaju dojam para s naslovnica časopisa. Osim činjenice da ne komuniciraju o gubitku kćerke, o Robovoj ljubavnici i Bethinoj depresiji. Nakon teške spoznaje da njen suprug ima ljubavnicu u Beth se budi svijest o njenoj pasivnoj poziciji i nemogućnosti djelovanja. Na sve pokušaje da se pomakne iz neželjene pozicije, Rob je u potpunosti diskvalificira i podcjenjuje. Samo ovog puta Beth neće odustati. Otkrit će duboko skriveno samopouzdanje i spoznati da ne treba promijeniti cijelu ličnost samo kako bi zadobila suprugovu pažnju. U procesu pokušaja da prekine preljubnički odnos, Beth će se zbližiti i solidarizirati s ljubavnicom i sve više shvaćati koliko je odnos, točnije brak u kojem se nalazi, poguban za nju. 

Lik Beth Anne fantastično je utjelovila Ginnifer Goodwin, koju svi pamtimo po ulozi Snjeguljice iz serije „Jednom davno“. Ovoga puta umjesto omiljenog lika iz bajke, Ginnifer je prihvatila zahtjevnu ulogu žene iz desetljeća koje im nije baš bilo naklono. Kako su se žene nosile sa svojim pozicijama u šezdesetima, osamdesetima te 21. stoljeću možete saznati svakog ponedjeljka u novim epizodama serije „Zašto žene ubijaju“ u 22:00h na kanalu FOX Life. 

U glavnim ulogama: Ginnifer Goodwin kao Beth Ann, Kirby Howell-Baptiste kao Taylor, Lucy Liu kao Simone, Jack Davenport kao Karl, Sam Jaeger kao Bob, Reid Scott kao Rob, Alexandra Daddario kao Jade i Sadie Calvano kao April.