Obavijesti

Promo sadržaj

Igra počinje u Konzumu – skupi ekskluzivnu kolekciju nogometnih kartica

Igra počinje u Konzumu – skupi ekskluzivnu kolekciju nogometnih kartica

Kada je u pitanju zadovoljstvo kupaca, Konzum voli igrati na sigurno i zato je za sve zaljubljenike i zaljubljenice u nogomet osmislio novu nogometnu atrakciju kako bi iščekivanje predstojećeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru učinio još zanimljivijim.

U novom programu vjernosti, Konzum je za svoje kupce tako pripremio ekskluzivnu kolekciju nogometnih kartica, namijenjenu svim ljubiteljima nogometa, malima i velikima, koji o najpopularnijem sportu na svijetu uvijek žele znati više.

Naše najmlađe kupce sigurno će razveseliti što će u Konzumu imati priliku sakupiti jedinstvenu kolekciju kartica s likovima domaćih i svjetskih nogometnih igrača koju mogu i trajno sačuvati u za to predviđenom specijalnom leksikonu. Konzumove prodavaonice početkom sljedećeg mjeseca postat će nogometni korneri kako bi u kontekstu najvažnijeg događaja sezone, pružili zabavnu aktivnost najvjernijim navijačima.

Sve od 6. listopada do 14. prosinca kartice će se moći skupljati kupnjom u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske, pri čemu će kupac za svakih potrošenih 80 kuna (10,62 eura) dobiti jednu karticu nogometaša. Kolekcija se sastoji od 162 kartice, a dodatne kartice bit će moguće dobiti i uz kupnju određenih proizvoda iz Konzumove ponude koju kupci mogu svaki tjedan pratiti u katalogu.

Uz nogometne kartice, kupcima će biti dostupne i posebno dizajnirane vrećice za obuću po cijeni od 40 kuna (5,31 eura) prilikom čega će besplatno dobiti i prigodan leksikon, također posebno dizajniran za ovu priliku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A oni najveći ljubitelji nogometa, koji smatraju da bi mogli bez problema uskočiti u ulogu izbornika, imaju priliku to i pokazati. Sve što trebaju je skupiti i složiti kartice nogometaša u svoj pobjednički tim, objaviti fotku na društvenim mrežama uz #pobjednickitim i napisati zašto baš njihova ekipa sigurno pobjeđuje. Više informacija o izazovu i atraktivnim nagradama nalazi se na službenoj stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive