Obavijesti

Promo sadržaj

Igraj u Germaniji i pomozi ženama žrtvama nasilja!

Igraj u Germaniji i pomozi ženama žrtvama nasilja!
2

Bilo koji par na listiću sa ženskim timom ili individualnim sportom u ožujku uvećava fond za pomoć Sigurnim kućama u Hrvatskoj

Eliminacijska faze dva najveća nogometna natjecanja, nastavak uzbudljivih prvenstava, Euroliga… U danima kada sve pršti događajima na  terenima širom Europe, važno je pogledati i ponudu na ženske sportove!

Bilo koji par na Germanijinom listiću sa ženskim timom ili ženskim individualnim sportom do kraja ožujka uvećava fond za pomoć sigurnim kućama u Hrvatskoj tijekom ove godine!

Menadžment tvrtke donio je ovu odluku uoči 8. ožujka, jer i na ovaj datum želi podsjetiti javnost na značaj borbe protiv nasilja nad ženama, iako se u sklopu društveno odgovornog poslovanja na nadvedenom kontinuirano i predano radi.

Poruka ostaje ista, nasilje je nedopustivo i moramo glasno govoriti o ovom problemu. Tijekom prethodne godine posjetili smo mnoge udruge i institucije koje zbrinjavaju žrtve obiteljskog nasilja i uvidjeli da su njihove materijalne potrebe sve veće, budući da nažalost imaju sve veći broj korisnica. Upravo iz toga razloga smo odlučili pojačati ponudu na ženske sportove i na svaki takav odigran listić donirati nova sredstva sigurnim kućama.”, naglasila je Kristina Džigurski, menadžerica korporativnih poslova u Germaniji.

Sada se i igrači mogu priključiti ovoj borbi! Germania u ponudi ima mnogo kvota na ženske lige u raznim sportovima, a već danas listić možete staviti na UFC, WTA turnir u Indian Wellsu, brazilsku odbojku ili švedski rukomet.

Donacije su za sada primile sigurne kuće i udruge u Istri, Čakovcu, Zagrebu, Slavonskom Brodu i Splitu, a dogovorena je i suradnju na način da će sve štićenice sigurnih kuća kojima je potreban posao za isti, pod posebnim uvjetima, moći aplicirati u Germaniji, kako bi se što prije financijski osamostalile i nastavile kvalitetan život i van sigurnih kuća. To bi im značajno poboljšalo uvjete života i smanjilo šansu da se vrate u začarani krug nasilja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.