Obavijesti

Promo sadržaj

Igrani film „Bazen beskraja premijerno prikazan na Sundance Film Festivalu

Igrani film „Bazen beskraja premijerno prikazan na Sundance Film Festivalu

Igrani film „Bazen beskraja“, producentice Anite Juka, s Alexanderom Skarsgårdom premijerno na Sundance Film Festivalu

Dugometražni igrani film „Bazen beskraja“, redatelja Brandona Cronenberga, premijerno će biti prikazan na Sundance Film Festivalu. Radi se o filmu koji se snimao u Šibeniku, a producenti filma su kanadski producenti Karen Harnisch, Andrew Cividino, Noah Segal i Christina Piovesan, zatim mađarski producenti Daniel Kresmery i Jonathan Halperyn te hrvatska producentica Anita Juka. 

Glavne uloge u filmu nose Alexander Skarsgård i Mia Goth, a radnja prati romanopisca Jamesa Fostera koji bezuspješno pokušava napisati svoju drugu knjigu, provodeći vrijeme na all-inclusive odmoru sa suprugom Em. Jedna fatalna nesreća u resortu razotkriva perverznu subkulturu hedonističkog turizma, bezobzirno nasilje i nadrealne užase.  

"Od kada je jučer Sundance objavio svoj line-up, čestitke nam pristižu iz cijelog svijeta. Ni ne stižem odgovarati na sve divne poruke, jer se nalazim na setu svoj najnovijeg dugometražnog igranog filma u režiji Ivone Juka. Ovo je kruna najuspješnije godine 4film produkcije – imali smo premijere dvaju filmova Vizija leptira i Dani suše u Međunarodnom filmskom festivalu u Cannesu, surađivali smo s Universal studijem na snimanju filma The River Wild u Hrvatskoj, a sada ponosno možemo objaviti i premijeru Bazena beskraja na Sundanceu. Festival je prepoznao kvalitetu filma i ambiciju ljudi koji stoje iza njega, a vjerujem da je ovo pokazatelj da nam slijedi još uspješnija godina," rekla je tim povodom hrvatska producentica filma Anita Juka.  

Uz vijest o premijeri, producenti su objavili i trailer filma, kojeg je u manje od 24 sata pregledalo 700.000 ljudi. 

Prava za film otkupio je Focus Features, a kinodistribucija u SAD-u kreće 27. siječnja 2023. godine. Prema pisanju medija (Collider, The Guardian, The Playlist, Screen Daily...) „Bazen beskraja“ jedan je od najatraktivnijih i najiščekivanijih naslova na ovogodišnjem Sundanceu. Radi se o jednom od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu, čiji je osnivač poznati glumac Robert Retford. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.