Obavijesti

Promo sadržaj

Imate high street fashion želje?Vrijeme je za approved!

Imate high street fashion želje?Vrijeme je za approved!
11

Radi se o novootvorenoj lifestyle fashion trgovini u Masarykovoj 18 u Zagrebu, a svježe ime na domaćoj streetwear sceni otvorit će vrata i gomili novih brendova

No, uz gomilu svjetski poznatih brendova kao što su Nike, Air Jordan, Adidas, Puma, Reebok i Casio, tu su i oni koji još nisu našli put do hrvatskih trgovina, a uz njih, pronaći će se mjesta i za sve popularnije domaće brendove kao što su Chypka i Tire Calligraphy.

Ipak, bitno je naglasiti da ovo nije sve i da vas u budućnosti čekaju i mnogi drugi noviteti što se brendova tiče, ali neka to bude iznenađenje.

Ono čime se approved! dodatno ističe je i fenomenalno uređen interijer, a osim Hendrixovog mosta koji je u ovom slučaju klupa, tu je i jedan poseban detalj o kojem su mnogi razmišljali, ali to nismo prečesto imali prilike vidjeli u praksi. 

Naime, store je opremljen i PlayStation 4 konzolom pa svi oni koji čekaju prijatelje ili partnere/partnerice da obave šoping mogu ubiti vrijeme na "plejki". Ukratko, kupovina u approvedu! bit će užitak čak i onima koji ne kupuju apsolutno ništa. 

approved! je održao i party otvorenja 28.09. na kojem su se okupili brojni fanovi ulične mode, a uz DJ-e (Oliver, Tikach i Marvel), otvorenje su svojim nastupom uveličale i mlade nade sve snažnije hrvatske trap scene, Buntai, koji su ujedno i jedni od ambasadora ovog brenda. 

Ovo spominjemo i zato što će ovo ubuduće biti praksa, a approved! će na brojnim eventima obilježiti nadolazeće releaseove i tako osnažiti svoju prisutnost na sceni. 

Stoga, ne preostaje ništa drugo nego ponoviti da je approved! Premium Store tu i da se radi o nezaobilaznom mjestu za sve ljubitelje ulične mode. Bez obzira na to spadate li u skupinu sneakerheada ili jednostavno volite brendove i modele koji nisu uobičajeni na domaćoj sceni, vrijeme je da skoknete do Masarykove 18 i provjerite ponudu.

Stay tuned uz approved! instagram.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.