Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Importanne Hotels & Resort ponovno među najboljima

Importanne Hotels & Resort ponovno među najboljima
1

Poznati dubrovački hoteli Royal Princess 5* i Neptun 4* iz hotelske grupe Importanne Hotels & Resort su na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma 2018. osvojili visoka odličja plasiravši se u top tri pozicije unutar kategorije hotela s pet i četiri zvjezdice

VIDEO

Dani hrvatskog turizma (DHT) najveći je poslovno strukovni skup turističke industrije u Hrvatskoj koji okuplja eminentne stručnjake i dodjeljuje priznanja najboljim destinacijama, hotelima, marinama, turističkim djelatnicima, te ostalim sudionicima u hrvatskom turizmu s ciljem poticanja unaprijeđenja kvalitete turističkih proizvoda i usluga, te podizanjem konkurentnosti turističkog sektora. Ovogodišnja svečanost održala se na Hvaru koji obilježava 150 godina turizma, a u bogatom programskom dijelu sudjelovali su i predstavnici grupe Importanne Hotels & Resort, Tomislav Zovko, generalni direktor te Romana Antunović, direktorica prodaje. 
 
Posebna je čast dobiti ovo hvalevrijedno priznanje struke za kontinuirani rast kvalitete u Importanne Hotels & Resort.  Cilj nam je kontinuirano ulagati u vrhunsku uslugu i ponudu za naše goste u prekrasnom Dubrovniku.  Nastavljamo uspješan niz ulaganja u proširenje ponude i održanju prepoznatljive i vrhunske kvalitete naših hotela. Ove nagrade su potvrda svakodnevnog zajedničkog truda i timskog rada svih naših zaposlenika, u želji da našim gostima pružimo vrhunsku uslugu i doživljaj“, izjavio je Tomislav Zovko, povodom ovog velikog priznanja struke.  

Kontinuirana kvaliteta 
Ovo je druga godina zaredom kako su dubrovački hoteli Royal Princess 5* i hotel Neptun 4* osvojili odličja na Danima turizma. Prošle godine su na istoj manifestaciji osvojili visok plasman u istoj kategoriji najboljih hotela s četiri i pet zvjezdica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.