Obavijesti

Promo sadržaj

INA sponzor najboljeg vozača rallyja Juraja Šebalja

INA sponzor najboljeg vozača rallyja Juraja Šebalja
2

U Rijeci je svečano najavljen početak sponzorske suradnje s najpoznatijim hrvatskim vozačem rallyja Jurajem Šebaljom

Gđa Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija, g. Erkki Ranta, direktor Rafinerije nafte Rijeka, te Juraj Šebalj i njegova „desna ruka“, suvozačica Maja Sabol, simbolično su potpisali rally vozilo, koje će on voziti u nadolazećim utrkama. 

„Inina podrška sportu je neupitna – kao društveno odgovorna kompanija, od svog osnutka smo dokazano najbolji prijatelj i partner hrvatskog sporta, a osobito automobilizma. Drago nam je što smo uspostavili suradnju s Jurajem i vjerujem kako ćemo zajedno postići mnoge uspjehe. I ove će se godine Juraj natjecati u jednoj od najvažnijih i naprestižnijih auto utrka u Hrvatskoj – INA Delta Rallyju, te ćemo s nestrpljenjem iščekivati hoće li odnijeti i osmu pobjedu“, izjavila je Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija Ine.

Sponzorsku suradnju Ine i Juraja Šebalja komentirao je i direktor Rafinerije nafte Rijeka g. Erkki Ranta: „INA proizvodi visokokvalitetna benzinska i dizelska goriva, a posebno smo ponosni na naša nova goriva koja smo kupcima predstavili prošle godine: Class Plus, Arktik, ali i gorivo s čak 100 oktana. Jasno je da automobilizam i naftna industrija idu ruku pod ruku i drago nam je što možemo našim vrhunskim gorivima doprinijeti top izvedbi naših sportaša i adrenalinska uzbuđenja podići na još višu razinu.“

„Veselim se suradnji sa Inom. Ovo za mene nije početak, već nastavak suradnje. Uspješno smo surađivali prije desetak godina i dalje nastavljamo jakim tempom. INA u svojoj ponudi ima gorivo vrhunskih performansi s kojim ćemo pogoniti ovogodišnji Hyundai i20 R5.“, istaknuo je Juraj Šebalj, vozač rallyja i zahvalio Ini što ga je podržala.

Juraj Šebalj najtrofejniji je hrvatski vozač rallyja. Debitirao je 1996. godine, a od 2004. godine sa suvozačem Tonijem Klincem krenula je serija pobjeda i postolja na raznim rallyjima. Jedanaest puta bio je prvak Hrvatske u rallyju, a zaključno s 2016. godinom sedam je puta osvojio INA Delta Rally.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata

Rim Tim Tagi Dim! Germania nudi najveći tečaj na pobjedu Baby Lasagne!
PROMO

Rim Tim Tagi Dim! Germania nudi najveći tečaj na pobjedu Baby Lasagne!

Ovakvu priliku ne smijete propustiti!
David Skoko na Dolcu počastio građane istarskim specijalitetom
PROMO

David Skoko na Dolcu počastio građane istarskim specijalitetom

Povodom emitiranja serijala 'David Skoko: Motor, loza, kuhača' na 24Kitchen kanalu, poznati chef kuhao žgvacet na zagrebačkoj tržnici