Obavijesti

Promo sadržaj

Interliber – najsigurnije mjesto za kupnju u gradu

Interliber – najsigurnije mjesto za kupnju u gradu
5

Nacionalni književni događaj INTERLIBER, 43. međunarodni sajam knjige održat će se napokon u terminu od 9. do 14. studenog 2021. godine na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi

Zagrebački velesajam zajedno s nakladnicima i knjižarima ponovo će se udružiti da „svijetu dodaju malo boje“ i postave magičnu bajku Interlibera na pozornicu najvažnijih kulturnih događaja ove jeseni. Održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i Grada Zagreba.

Suočeni s različitim izazovima posljednjih godinu dana svima nam je potreban predah, a upravo knjiga pruža najbolju antistres terapiju čiju važnost je prepoznala i Vlada Republike Hrvatske proglasivši 2021. Godinom čitanja.

U tri paviljona Zagrebačkog velesajma, 5, 6 i 7a, izložbeni prostori bit će prepuni knjiga najrazličitijih žanrova. Bogatu knjišku ponudu najboljeg književnog sajma u okruženju nadopunit će uvijek zanimljivi i raznovrsni sadržaji za sve uzraste od predstavljanja novih knjiga, druženja i razgovora s književnicima, susreta nakladnika, knjižara i knjižničara do književnih čitaonica i radionica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Interliber je mjesto najsigurnije kupnje u gradu obzirom na mjere koje će biti primijenjene u paviljonima. Mislimo na zdravlje svih posjetitelja i sudionika te smo osigurali dovoljno mjesta za sve posjetitelje, a da se pritom osjećate ugodno i sigurno na omiljenom sajmu knjiga.

Ulaz na sajam je slobodan moguć isključivo uz predočenje važeće Covid potvrde; potvrde o cijepljenju, o preboljenju (unutar 6 mjeseci) ili važećeg negativnog testa (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati).

Na blagajnama (Južni ulaz Zagrebačkog velesajma), uz predočenje važeće Covid potvrde, posjetitelji će dobiti jednokratnu narukvicu te ulaznicu za sajam s kojom prolaze kroz mehaničke barijere tzv. vrtuljke te ulaze u prostor sajma.

Ispred svakog paviljona (5, 6 i 7a) bit će postavljeni ekrani s prikazom broja osoba u paviljonu te ukoliko broj prijeđe dozvoljenu granicu privremeno će se obustaviti ulazak osoba u paviljon. Također, bit će postavljeni uređaji za beskontaktno mjerenje temperature. Maske su obavezne.

Posjetitelji i ostali sudionici, koji nemaju covid potvrdu imaju mogućnost brzog testiranja na punktu ispred glavnog južnog ulaza na Zagrebačkom velesajmu u vremenu održavanja Interlibera (od 9. do 14.11.2021.) od 09.00 do 20.00 sati. Cijena brzog antigenskog testa iznosit će 50 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.