Obavijesti

Promo sadržaj

Intimna njega za bezbrižno ljeto

Intimna njega za bezbrižno ljeto
5

Nakon mjeseci i mjeseci iščekivanja, napokon je ovdje: godišnji odmor! Planirano ljetovanje na obali, sunčanje uz šum valova u pozadini... A onda odjednom  – svrbež, osjećaj nelagode i peckanje. Toplo sparno vrijeme pogoduje stvaranju neravnoteže u nježnoj vaginalnoj flori, a to pak dovodi do upala. Kako pravilno njegovati intimno područje i spriječiti takvu neravnotežu?

Vrlo jednostavno: za njegu intimnog područja koristite GYNO PRO! Pridružite se zadovoljnim ženama koje uz ovaj 100% prirodni uljni preparat bezbrižno provode ljeto - a i ostatak godine.

SVAKODNEVNA RUTINA NJEGE ZA BEZBRIŽNOST

Za redovnu dnevnu njegu lica često koristimo i 5-6 preparata u nizu. A kako njegujemo naše intimno područje? Koliko mu vremena posvećujemo? Vrlo se često intimne njege prihvaćamo tek kada dođe do upala. Međutim, uspostavljanjem svakodnevne rutine intimne njege možemo spriječiti upale te osigurati kontinuiranu ravnotežu i blagostanje.

Intimno područje žene centar je njenog cjelovitog zdravlja. Kao što naše lice zahtjeva posebnu, a tijekom nekih životnih razdoblja i vrlo specifičnu njegu, kao što nekoliko puta dnevno njegujemo usnu šupljinu, tako i intimno područje vapi za specifičnim pristupom i stalnom pažnjom. Otvorenost prema vanjskim utjecajima, osjetljivost usmina, krhkost vaginalne flore čine žensko intimno područje visoko rizičnom zonom sklonom čestim upalama koje nažalost često prođu nezapaženo. Redovna dnevna higijena uljnim sprejem za njegu GYNO PRO pravi je put prema očuvanju ravnoteže tog dijela tijela.

GYNO PRO se sastoji isključivo od prirodnih sastojaka - blagih, a učinkovitih. Doprinosi osjećaju svježine i hidratacije, a pritom ublažava osjećaj nelagode i peckanje.

Velika je prednost ovog spreja što je vrlo jednostavan za upotrebu, a može se koristiti kontinuirano, svakodnevno. Prikladan je za sve uzraste – od malenih djevojčica do baka – a posebno se preporuča trudnicama i dojiljama.

Ljetni bonus: zahvaljujući njegujućim sastojcima koji djeluju umirujuće, GYNO PRO možete koristiti i za njegu bikini zone nakon depilacije!

SAMOPOUZDANA ŽENA JE ZADOVOLJNA ŽENA

Samopouzdanje je usko vezano sa izgledom, ali i s unutarnjim osjećajem sebe. Nema samopouzdanja niti slobode ukoliko trpimo nelagodu, osjećaj iritacije, laganu bol, iscjedak neugodna mirisa… Kako bismo bile samopouzdane a time i snažne i podržavajuće za druge, potrebno je da se osjećamo dobro po pitanju vidljivih i nevidljivih dijelova tijela. GYNO PRO pruža osjećaj svježine, sigurnosti, zadovoljstva, ugodnog mirisa, a sve sa sviješću da koristimo isključivo prirodnu podršku.

GYNO PRO na tržištu postoji već desetak godina, a tijekom tog vremena stekao je brojne obožavateljice. Otkrijte i vi GYNO PRO i bezbrižno zakoračite u ljeto – ali i ostatak godine!

AROMARA – VEĆ 30 GODINA S VAMA

Iza ovog učinkovitog proizvoda za žene stoji tvrtka Aromara, pionir aromaterapije u Hrvatskoj. Stručnost, znanje i tradicija iznjedrile su brojne jedinstvene proizvode za njegu i zdravlje. Već tri desetljeća Aromara je prvi izbor za 100% prirodna eterična ulja, bazna ulja i hidrolate. Otkrijte svijet aromaterapije uz Aromaru!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.