Obavijesti

Promo sadržaj

Investirajte u bolju budućnost: SolarShop solarni paneli

Investirajte u bolju budućnost: SolarShop solarni paneli
3

Solarni paneli inovativna su snaga koja transformira sunčevu energiju u održiv izvor električne energije, postavljajući temelje za ekološki odgovorno napajanje. Njihova svestranost i ekonomska isplativost čine ih ključnim faktorom u stvaranju čiste energetske budućnosti

U središtu promjene prema održivoj budućnosti, solarni paneli postaju sinonim inovacija u energetskom sektoru. Tvrtka Solar Shop, predstavljajući vodeća rješenja u području obnovljive energije, postavlja nove standarde u pružanju održivih i ekološki odgovornih energetskih opcija. 

Sufinanciranje troškova instalacije solarnih panela 

Prema podacima iz Fonda za zaštitu okoliša, u 2022. godini instalirano je gotovo tri puta više solarnih elektrana nego u svim prethodnim godinama zajedno. Očekivanja za trenutnu godinu su još veća, potaknuta nedavnom inicijativom Fonda. U suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, Fond je objavio javni poziv za sufinanciranje do 50% troškova investicije svim građanima koji su u ovoj godini instalirali ili planiraju instalirati fotonaponsku elektranu.  

Odlučite li se na pothvat implementacije solarnih panela, važno je osigurati profesionalan tim koji će pobrinuti da proces instalacije bude pažljivo i kvalitetno odrađen. SolarShop je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom i znanjem u navedenom području što ju čini idealnim pružateljem ove usluge.

Povrat investicije 

Fond ovim pozivom planira sufinancirati više od 3500 elektrana u obiteljskim kućama s ukupnim iznosom od oko 12,5 milijuna eura. Građani koji koriste ova sredstva mogu očekivati povrat od 600 eura po kilovatu nazivne snage za svoje fotonaponske elektrane. Dodatna olakšica prilikom instalacije solarnih panela je i nulta stopa PDV-a, što znači da se kućna elektrana može isplatiti već za četiri godine umjesto uobičajenih sedam do osam godina. 

Ova inicijativa potiče građane da koriste obnovljive izvore energije te pridonose europskim ciljevima klimatske neutralnosti i energetske neovisnosti, a SolarShop donosi detaljan katalog svih proizvoda i energetskih opcija te nudi rješenje za svakoga.  

Sunce - saveznik za zeleno sutra 

Spomenuta inicijativa zakonodavca odražava potrebu za energetskom neovisnošću koja je, izazvana poremećajima na tržištu energenata, postala ključna za održivost. Za prijavu na javni poziv Fonda, građani moraju ispunjavati određene uvjete, uključujući prijavljeno prebivalište, vlasništvo nad kućom, površinu kuće do 600 četvornih metara te posjedovanje građevinske dozvole i potvrde o trajnom pogonu od distribucijskog sustava.  

Najavljeni nastavak sufinanciranja pruža dovoljno vremena za pripremu dokumentacije i suradnje s partnerima kao što je SolarShop, koji građanima pruža sve informacije o procesu projektiranja i instalacije solarnih elektrana.

Uz trenutačne izazove na tržištu energenata, energetska neovisnost postaje nužnost, a ne luksuz. Solarni energetski potencijali približavaju ideju energetske neovisnosti svakom građaninu uz sve kraći povrat investicije. 

Kućne solarne elektrane predstavljaju praktičan korak prema smanjenju mjesečnih računa, iskorištavanju energije sunca i stvaranju zelenijeg sutra. Sve informacije i  detalje o instalaciji, cijenama i ponudi možete pronaći na https://solarni-paneli.hr/. Investirajte pametno i osigurajte budućnost iz snova!  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'