Obavijesti

Promo sadržaj

Iskoristite online pozajmice jednostavno u svoju korist

Iskoristite online pozajmice jednostavno u svoju korist
1

Aplikacija www.netinfo.hr ima jednostavnu svrhu. Omogućiti svojim korisnicima jednostavan, brz i siguran način kako da dođu do kratkoročne pozajmice koja im može pomoći da ne dođe do dodatnih financijskih troškova

Aplikacija www.netinfo.hr ima jednostavnu svrhu. Omogućiti svojim korisnicima jednostavan, brz i siguran način kako da dođu do kratkoročne pozajmice koja im može pomoći da ne dođe do dodatnih financijskih troškova na trećoj strani ili pak da se spriječi neobavljanje određenog posla zbog trenutnog nedostatka novca što bi također kasnije rezultiralo dodatnim financijski troškovima. Evo nekoliko primjera kako možete iskoristiti online pozajmice u svoju korist:

  • Za plaćanje neočekivane prevelike razlike struje - u slučaju da vam je stigao račun za razliku struje sa iznosom kojeg niste očekivali, a trenutno niste u mogućnosti brzo podmiriti navedeni račun jer vam redovita primanja stižu početkom idućeg mjeseca. U tom slučaju trošak neplaćanja navedenog računa bi vas mogao koštati više od naknade za online pozajmicu kojom biste riješili navedeni problem isti dan te se vratili u normalni svakodnevni ritam kojim biste navedeni problem naknadno jednostavno riješili.
  • Za plaćanje neočekivanog kvara na vozilu - ukoliko vam posao ovisi o vozilu, a našli ste se u problem zbog kvara na njemu i trenutno financijsko stanje vam ne dozvoljava rješavanje tog problema, kratkoročnom online pozajmicom biste mogli navedeni problem riješiti odmah te se vratiti na posao isti dan.
  • Za plaćanje prometne kazne - svi smo mi kad tada dobili “čestitku”. Neke od njih su i iznosima veće pa nam je jednostavnije navedeno platiti u ratama. Online pozajmicom je moguće takve vrste troškova podijeliti u nekoliko rata. 
     

 Posjetite web aplikaciju www.netinfo.hr i isprobajte navedene financijske mogućnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve