Obavijesti

Promo sadržaj

Iskrenost kao oružje u komunikaciji

Iskrenost kao oružje u komunikaciji
3

Dr. Natko Beck je novi predavač Skill Boxa

Dr. Natko Beck liječnik je koji svojim djelovanjem i vlastitim primjerom u praksi želi unaprijediti i poboljšati standard komunikacije u zdravstvu i općenito. Njegov humanistički pristup kroz otvorenu i iskrenu komunikaciju ruši sve predrasude o odnosu liječnika i pacijenta. Svoju ulogu posrednika između pacijenata i kliničkih profesionalaca te kreatora nacionalnih politika vidi kao veliku motivaciju s ciljem da se premosti jaz između različitih dijelova sustava te na taj način doprinese osiguranju odgovarajuće zdravstvene skrbi.

Njegova misija je približiti medicinu i znanost široj javnosti kako bi se potaknula znanstvena i zdravstvena pismenost. Zagovara suradnju i multidiscipliniranost zajedno s ostalim dionicima u sustavu zdravstva kako bi se medicinski autoritet gradio empatiziranjem I primjenom znanja i ekspertize.

Koristeći različite platforme od medija do društvenih mreža svojim istupima u javnosti želi stvoriti relevantno i dostupno okruženje za komunikaciju tema o zdravlju s ciljem preventivnog djelovanja. Iz tih nastojanja natao je “Beck together summit” koji se održava već treću godinu za redom , 16.-18. Lipnja 2023. u Zagrebu. Summit u focus stavlja različit i releventan medicinski sadržaj ciljano usmjeren ka očuvanju zdravlja pojednica. Summit okuplja najuglednije hrvatske stručnjake iz područja medicine, znanosti i komunikacija koji će obraditi brojne zanimljive teme poput uloge umjetne inteligencije u medicini, važnosti osovine crijeva i mozga, opasnosti i prednosti utjecaja društvenih mreža, načinima zdravog game-inga te kako se nositi s hormonalnim promjenama.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2007. godine, radiologiju je specijalizirao na KB Sveti Duh gdje se potom i zaposlio kao radiolog. Doktor Beck do sada je surađivao i danas surađuje s brojnim zdravstvenim ustanovama i poliklinikama, a voditelj je Odjela radiologije u Dječjoj bolnici Srebrnjak. Time je povezao svoje dvije velike ljubavi - medicinu i djecu. Od 2018. prvi je naš liječnik influencer, a kao svojevrsna kruna njegova aktivizma na društvenim mrežama došlo mu je priznanje Hrvatske udruge za odnose s javnošću, kojim ga je proglasila najboljim komunikatorom 2020. godine. Također, vodi i uređuje zdravstvenu emisiju ''Dr.Beck'' na HRT-u, koja se bavi zdravljem, zdravstvenim stanjima, zdravstvenom sustavu i bolestima na znanstveno relevantan pritom razumljiv i zanimljiv način. U emisiji se obrađuju različite teme vezane uz zdravlje, s raznim gostima iz područja zdravstva i medicine

Teme Skill Box predavanja:

Predstavljanje

Radiolog i komunikator godine

Medicina na društvenim mrežama

Doktor poduzetnik

Tehnologija i medicina

Televizijska emisija 'Dr.Beck'

AI u medicini

Summit Beck together

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=tbd6K01vj58

Besplatna lekcija na Skill Box You Tube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=fbS81diNjBk

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.