Obavijesti

Promo sadržaj

Istra 1961 ima novog glavnog sponzora

Istra 1961 ima novog glavnog sponzora
3

Germania je sinonim za kvalitetu i pobjedu, a Istra 1961 za snagu, izdržljivost, bespoštednu borbu i uspjeh, pa tako veliki spoj između ova dva aktera ne bi trebao biti nikakvo iznenađenje.

Partnerska veza između Germanije i Istre 1961 traje od srpnja ove godine. Ona je već jednom proširila, dogodilo se to početkom listopada, da bi sad Germania postala novi glavni sponzor Istre 1961 do kraja tekuće sezone!

Istra 1961 je veoma dobro otvorila ovu sezonu. Znaju u Puli da imaju još puno ‘rezerve’ i mjesta za napredak, a prvi veliki korak ka tome da u ovoj sezoni ispune sve ciljeve napravili su ovog prosinca. Suradnja između Germanije i Istre 1961 je od samog početka bila sjajna pa tako ne čudi da se na obostrano zadovoljstvo ona sada zaokružila tako da je Germania postala novi glavni sponzor kluba. Ono što nam nije bilo teško primijetiti je da nogometašima Istre 1961 logo Germanije izvrsno pristaje.

Iznimno sam sretna da je Germania postala novi glavni sponzor jednog ambicioznog kluba kao što je Istra 1961. Naša suradnja je od samog počeka bila i više nego dobra pa smo tako odlučili napraviti korak dalje. Ne sumnjam u uspješnost ove suradnje, a našim partnerima iz Pule želim još puno uspjeha i pobjeda za zelenim travnjacima. Naravno, s Germanijom na dresovima kluba”, istaknula je raspoložena direktorica marketinga Germanije Jasmina Batarilo-Ćerdić.

U proteklih 20 godina, Germania je postala jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, tvrtka Germania Sport 2014. godine pokrenula je specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji je na putu da postane najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj.

Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala i aktivno sudjelovala u zajednici, uz održivi razvoj poduzeća.

U skladu s tim Germania, osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama, sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na sudjelovanje samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin