Obavijesti

Promo sadržaj

Istražite potpuno novu galaksiju mobilnih uređaja

Istražite potpuno novu galaksiju mobilnih uređaja
4

Mogućnosti uživanja i rada preko pametnog telefona otišle su cijelu svjetlosnu godinu unaprijed uz Samsung Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G

Svemir se neprekidno širi, zar ne? Granice se konstantno pomiču i ono što smo jučer smatrali dobrim, danas je prosječno, a njihovo mjesto u sistemu zauzimaju galaksije koje su iskoračile korak ispred.

Samsung Galaxy Z Fold3 i Flip3 su pametni telefon koji su otišli cijelu svjetlosnu godinu unaprijed i postavili nove standardne – kako u poslovnoj upotrebi telefona za multitasking, prezentiranje i brzinu rada, tako i za uživanje u gledanju serija, utakmica, igranju igrica i slušanju muzike.

Omiljene serije ćete voljeti još više, posao će kliziti poput vašeg prsta na ekranu, a sve to dok se dopisujete sa prijateljima, ne prekidajući ni jednu od tih radnji – uz pomoć Samsung Galaxy Z Fold i Flip3 pametnih telefona.

Galaxy Z Fold3 – vaše novo kućno kino i multitasking asistent

Rasklopite ekran, postavite telefon i uživite se u seriju kao nikad do sada

Dok je sklopljen, pruža vam sve ono što biste tražili od jednog pametnog telefona. Rasklopljen, otvara pravo kućno kino s kakvim se dosad niste susreli. Zaboravite gledanje serije na telefonu dok ležite, a jednom rukom pridržavate ekran... Rasklopite Galaxy Z Fold3 i postavite ga na najzgodnije mjesto za gledanje, stajat će pod bilo kojim kutom od 75 do 115 stupnjeva bez oslonca! Ekran od 7,6 inča, još na najpogodnijem mjestu – ni najsitniji prijevod vam neće teško pasti.

Produktivan kao PC, a stane na vaš dlan

Kada želite da skratite izgubljeno vrijeme, prva asocijacija su poslovni zadatci i multitasking koji je postao neminovnost. Galaxy Z Fold3 prati ritam vašeg života i omogućava istovremeni rad u tri aplikacije paralelno. Dok ste na video pozivu, gledajte kako prezentira vaš kolega, pratite svoju prezentaciju i izvlačite bilješke na ekranu – sve to bez otvaranja dodatnih prozora. Sve to će vam olakšati S Pen olovka, koji je sada kompatibilna uz Galaxy Z Fold i Flip seriju – kako bi vam još više ubrzao i olakšao proces ilustriranja i prezentiranja.

Uhvatite kadar iz više uglova – jednom klikom

Pet različitih kamera na tri različita mjesta otvaraju nove dimenzije. Prednja kamera ispod ekrana magično nestaje čim se ovaj Infinity Flex ekran od 7,6 inča uključi – ne ostavljajući ništa drugo na ekranu osim onoga što se prikazuje – bez zasebnog otvora za kameru, kako bi cijeli prostor bio prepušten vašem uživanju ili radu.

Galaxy Z Flip 3 - najveća preglednost u najkompaktnijem džepnom izdanju

Budite na 2 mjesta istovremeno

Velike promjene događaju se na malim ekranima. Željeli smo vam pružiti komfor koji će vas totalno rasteretiti, osloboditi vaše vrijeme, prostor i poštedjeti vas bespotrebnog zamaranja prstiju. Na preklopljenom Galaxy Z Flip3 telefonu možete čitati poruke, slušati muziku, fotografirati se... Sve na ekranu od 1,9 inča. A kad ga rasklopite, film od dva sata više neće predugo trajati zbog konstantnog pauziranja kako biste odgovorili na poruku. Na Samsung Galaxy Z Flip3 telefonu možete podijeliti ekran tako da vam ne promakne bitna scena filma dok istovremeno čitate poruku koja vam je upravo stigla.

Galaxy Z Flip3 – uvijek poželjan

Prije pojave pametnih telefona, trend je bio imati što manji i kompaktniji telefon. Posljednjih godina počelo se podrazumijevati da što je telefon veći – znači da je bolji. Galaxy Z Flip3 ispunjava oba standarda! Kada je preklopljen, njegove dimenzije su impresivnih 4,2 inča. Sklopite vašu multitasking zvijer, stavite ju u džep i čak i u najužim trapericama ostavit ćete prostora za novčanik.

Što im je zajedničko?

Duplo veći komfor, duplo produktivniji rad uz duplo brži ekran

Većina ekrana na pametnim telefonima ima brzinu osvježavanja od 60hz. Dynamic amoled 2x super smooth ekran kod Samsung Galaxy Fold3 i Flip3 pametnih telefona učitava u brzini od 120hz. Brzina kojom ispunjava vaše komande i lagane pokrete prstom gotovo da stvara osjećaj kao da vam čita misli.

Sačuvajte sve svoje uspomene u svom džepu, makar ih bilo i na tisuće

Možete birati između 256 i 512GB interne memorije. Tako da će i vaš prvi probni selfie koji ste napravili ispred trgovine odmah nakon kupovine jednog od ovih pametnih telefona ostati sačuvan čak i nakon dvije godine intenzivnog korištenja.

Telefon na koji ne pazite previše – opremljen da čuva sam sebe

Gorilla glass victus je staklo kojim je obložen Galaxy Z Fold i Flip3 i s prednje i sa stražnje strane. To je najčvršće staklo do sad u upotrebi. Isto tako, ovi telefoni imaju aluminijski oklop, što ih čini izdržljivijim od svih prethodnika te oba uređaja imaju novi zaštitni film od rastezljivog PET materijala preko unutrašnjih ekrana i optimizirane slojeve panela, zahvaljujući čemu je glavni ekran 80% izdržljiviji od prethodnih uređaja (interno testiranje je rađeno u odnosu na Galaxy Z Fold2).

Također, Samsung Galaxy Z Flip3 i Fold3 prvi su preklopni vodootporni telefoni. U naglim i neplaniranim ljetnim pljuskovima bit će problem samo mokre cipele, telefon bez problema možete čak držati i u ruci.

Prednaručite odmah

U posebnom promotivnom razdoblju za prednarudžbu Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 pametnih telefona, korisnici su u prilici iskoristiti poseban paket pogodnosti te ostvariti popust od 750 HRK pri kupnji novog pametnog telefona, uz dodatni popust otkupne vrijednost starog pametnog telefona te dodatan bonus od 750 HRK za određene modele. Osim popusta, u razdoblju prednarudžbe korisnici ostvaruju i pravo na 3 godine jamstva, kao i preklopnu masku s olovkom i punjač od 25 W ako se odluče za kupnju Galaxy Z Fold3 modela. Promocija traje od 11. do 26. kolovoza ili do isteka zaliha, gdje se na ostvarivanje promotivnog prava potrebno registrirati putem aplikacije Samsung Members Lounge najkasnije do 19. rujna 2021. godine. Više informacija pronađite na poveznici https://www.samsung.com/hr/offer/preorder-galaxy-z-fold3-z-flip3 te www.samsung.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu