Obavijesti

Promo sadržaj

iSTYLE donosi super Black Friday popuste na popularne Apple uređaje

iSTYLE donosi super Black Friday popuste na popularne Apple uređaje
10

U tijeku je najiščekivaniji shopping događaj godine, Black Friday, a iSTYLE trgovine u Hrvatskoj pripremile su popuste na vrhunske Apple proizvode

Black Friday ponuda uključuje popularne proizvode poput AirPods 2, AirPods 3, iPad 9, iPhone 11, iPhone 14, iPhone 15 Plus, MacBook Air M1, Apple Watch SE 2 i Apple Watch Ultra, omogućujući ljubiteljima tehnologije da ostvare značajne uštede dok ulaze u blagdanski duh.

Jedna od najatraktivnijih ponuda je iPhone 15 Plus. Novi model iPhone pametnog telefona predstavljen prije samo dva mjeseca po prvi puta možete kupiti po sniženoj cijeni!

Nova unaprijeđena kamera, ekran s Dynamic Islandom, veća i dugotrajnija baterija, prekrasne pastelne boje, USB-C konektor… sve su ovo razlozi da isprobaš najnoviji model u Plus verziji. Samo izaberi boju!

Od ostalih modela iPhonea koji su u ovoj odličnoj ponudi izdvojit ćemo iPhone 11, te vrhunski iPhone 14 koji će vas oboriti brzinom, odličnom kamerom i fotografijama čak i u tamnim uvjetima.

MacBook Air M1, prijenosno računalo koje je postavilo nove standarde u svijetu laptopa, također se nalazi među proizvodima s posebnim popustima. S tankim dizajnom, snažnim M1 čipom i dugim vijekom baterije, MacBook Air M1 idealan je odabir za one koji traže kombinaciju stila i performansi.

10
| Foto: PROMO

Za ljubitelje tableta, iSTYLE nudi i popuste na provjereni iPad 9. generacije. S ovim tabletom, korisnici mogu uživati u brzom radu, visokokvalitetnom zaslonu i mnoštvu aplikacija koje čine svakodnevne zadatke jednostavnijima.

Ako volite život u pokretu, ne propustite Black Friday popuste na Apple Watch modele. Apple Watch SE 2 i Apple Watch Ultra, sa značajkama praćenja zdravlja i fitnessa, dostupni su po posebnim cijenama, omogućujući korisnicima da ostanu povezani i motivirani na putu ka boljem zdravlju.

Ne smijemo zaboraviti ni AirPods 2 i AirPods 3, bežične slušalice koje su osvojile srca korisnika diljem svijeta. S Black Friday popustima, ove sjajne slušalice postaju još pristupačnije, pružajući vrhunski zvuk i besprijekoran doživljaj bežičnog slušanja glazbe.

Ova Black Friday ponuda u iSTYLE trgovinama prilika je koju ljubitelji Apple tehnologije ne smiju propustiti. S izuzetnim popustima na vrhunske proizvode, iSTYLE čini tehnološke snove stvarnima za mnoge zaljubljenike u Apple ekosustav. Ne propustite priliku i posjetite iSTYLE trgovine kako biste iskoristili ove nevjerojatne ponude prije nego što završe!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin