Promo sadržaj

Komentari 0

IT mjesto: 'Restač' powered by Super Konzum Radnička

IT mjesto: 'Restač' powered by Super Konzum Radnička

Ovih blagdana jubilarno se fulira na prekrasnoj terasi hotela Esplanade, a za svoj deseti rođendan Fuliranje očekivano nudi čaroban božićni ambijent i bogatu gastro ponudu

Naša je nepca zaintrigirao „RESTAČ powered by Super Konzum Radnička“, adventska verzija Zagrepčanima omiljenog tradicijskog restorana Tač koji sada u srcu Zagreba nudi razne vrste ukusnih mesnih specijaliteta.

Po prvi puta u suradnji s jedinstvenim Super Konzumom Radnička na Fuliranju možete pronaći vrhunske odležane steakove. Iz Konzumove boutique mesnice u ponudi Restača možete isprobati butterfly, striploin, ‘tom& jerry i costata steak dok se fulirate kao pravi Zagrepčanci.

Najcool mjesto na Fuliranju posjetile su influencerice Pamela Smoljanić i Dorica Predojević koje su uživale u prekrasnom ambijentu Fuliranja dok su isprobavale gastro ponudu Restača.

U urbanoj atmosferi i vrhunskim zalogajima uživali su i Nataša Janjić i Slavko Sobin koji su iskoristili priliku da nazdrave Novoj, boljoj i sjajnijoj 2022. godini.

Da ovi blagdani budu u potpunosti čarobni, pobrinuo se Konzum čije su kuglice omiljeno mjesto za fotkanje svih posjetitelja Fuliranja.