Obavijesti

Promo sadržaj

Ivan Zubak preuzeo ulogu čelne osobe Zubak Grupe

Ivan Zubak preuzeo ulogu čelne osobe Zubak Grupe

Zubak Grupa, jedna od najuspješnijih i najdugovječnijih obiteljskih tvrtki u Hrvatskoj, objavila je danas kako su s 1. prosincem 2020. proveli planirane promjene u upravljačkoj strukturi

Nakon što je 42 godine proveo na čelu Zubak Grupe, Pavo Zubak (65), vlasnik i osnivač tvrtke, odlučio je otići iz Uprave na mjesto predsjednika Nadzornog odbora, a na poziciji predsjednika Uprave naslijedio ga je njegov sin Ivan Zubak (36).

Uprava je tako smanjena sa 6 na 5 članova, a uz Ivana Zubaka, Upravu čine Branimir Gospić, Dubravko Skender, Dimitrije Trbović i Žaklina Trbović.

Ispod Uprave postavljen je tim iskusnih direktora zaduženih za operativno upravljanje svim djelatnostima iz portfelja grupe.

Nastavak je to procesa restrukturiranja započetog još prije dvije godine kada se odlučilo visoki i srednji management tvrtke prilagoditi poslovnoj strategiji koja će biti nositelj razvoja u godinama koje dolaze.

Prva i simbolična odluka nove Uprave tvrtke je donacija 50 tisuća kuna Udruzi Ljubav na djelu, a koja okuplja djecu i roditelje djece oboljele od malignih i kroničnih bolesti koja se liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

 

O Zubak Grupi: Zubak Grupa krenula je s radom u Hrvatskoj 1978., kao mala automehaničarska radionica u obiteljskoj kući u Sesvetskom Kraljevcu. Danas zapošljava više od 600 zaposlenika, svoje usluge nudi na 9 tržišta u Europi, a prihod u 2019. iznosio je 950 milijuna kuna. Zubak Grupa proglašena je 2019. jednim od 3 najbolja poslodavca u Hrvatskoj u kategoriji velikih tvrtki prema istraživanju portala MojPosao.hr. Najpoznatiji brendovi iz portfelja Zubak Grupe su AutoZubak, ORYX Asistencija, ORYX Rent a car, ORYX Centar za sigurnu vožnju te ORYX Stanica za tehnički pregled. Pored Zubak Grupe d.o.o., kao zasebne tvrtke, odnosno povezana poduzeća, posluju još i Neostar, Crobus, ORYX Agencija za zastupanje u osiguranju te Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta