Obavijesti

Promo sadržaj

Izabrani su najbolji web trgovci u Adriatic regiji!

Izabrani su najbolji web trgovci u Adriatic regiji!
3

I ove se godine, već 6. zaredom, u Hrvatskoj održalo natjecanje najboljih web trgovina, i to u virtualnom ruhu i pod novim imenom – Web Retailer Award 2020.

VIDEO

Uz to, natjecanje je ove godine dobilo novu, regionalnu dimenziju jer se osim u Hrvatskoj i Sloveniji (već devetu godinu) po prvi puta održalo i u Srbiji!

Rekordan broj prijavljenih trgovina u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji

Natjecanje Web Retailer Award organiziraju Shopper's Mind i Jeftinije.hr, najveći portal za usporedbu cijena i ponuda u web trgovinama. Na natjecanje se ove godine prijavila 381 web trgovina iz cijele regije, a dodatna posebnost ovogodišnjeg natjecanja je i prvi puta dodijeljena nagrada Adriatic Award, nagrada za najbolju web trgovinu u cijeloj regiji.

Svaka od prijavljenih web trgovina dobila je tehničku analizu svog poslovanja, komentare i recenzije svojih kupaca kao i upute ecommerce stručne komisije o tome što bi u svom poslovanju trebali unaprijediti i promijeniti kako bi svojim kupcima ponudili nezaboravno iskustvo kupnje.

U godini obilježenoj pandemijom i brojnim ograničenjima koje je prouzrokovala, nikada nije bilo važnije i aktualnije znati koje su web trgovine zaslužile povjerenje potrošača. Web Retailer Award 2020 nagrada ukazuje vam upravo na one najbolje od najboljih – web trgovine u kojima je sigurno, jednostavno i lako kupovati.

Za sve koji žele pogledati dodjelu nagrada, snimka je dostupna OVDJE.

Web Retailer Award 2020 pobjednici u Hrvatskoj

ADRIATIC NAGRADA ZA NAJBOLJU WEB TRGOVINU U CIJELOJ REGIJI

  • Adriatic Award: gizzmo.hr

GLAVNE NAGRADE WEB RETAILER AWARD 2020

  • Web Champion Award: gizzmo.hr
  • Web Challenger Award: ecco-verde.hr

NAJBOLJE WEB TRGOVINE PO MIŠLJENJU KUPACA

  • 1st People’ Choice Award: bijela-tehnika.com
  • 2nd People’s Choice Award: klimakoncept.hr
  • 3rd People’s Choice Award: sonusart.hr

NAJBOLJA WEB TRGOVINA PO MIŠLJENJU KOMISIJE

  • Committee Award: muziker.hr

NAGRADE PO KATEGORIJAMA

  • Consumer tech: gizzmo.hr
  • Food & Health & Beauty: ecco-verde.hr
  • Home & Garden: pethome.hr
  • Sport & fashion & kids: woolf.hr
  • Web shopping malls: senzacionalno.hr

Svi Web Retailer Award 2020 pobjednici u Sloveniji 

Svi Web Retailer Award 2020 pobjednici u Srbiji

Kako su se izabirali pobjednici?

Ovogodišnje natjecanje oborilo je sve rekorde po pitanju prijava, sudjelovala je čak 381 web trgovina u cijeloj regiji, potrošači su imali prilike nominirati svoje omiljene web trgovine, a dodijeljene su i posebne nagrade stručne komisije.

Svi prijavljeni web trgovci anketirali su svoje kupce o iskustvu kupovine u njihovoj trgovini i tek s prikupljenih 50 riješenih anketa kupaca su se mogli kvalificirati u natjecanje.  

Svaku kvalificiranu web trgovinu potom je ocijenila stručna komisija ecommerce, IT, UX i marketing profesionalaca, okupljena posebno za ovu prigodu. Natjecanje je jedinstveno upravo zato što je konačna ocjena svake prijavljene web trgovine sastavljena iz dva važna aspekta – mišljenja kupaca koji opisuju svoje iskustvo kupnje u toj web trgovini te stručne komisije koja provjerava usklađenosti sa standardima i najboljim praksama ecommerce poslovanja.

Ecommerce Day konferencija i serija besplatnog edukativnog ecommerce sadržaja

Iako su web trgovci navikli na svečanu dodjelu nagrada u sklopu tradicionalne Ecommerce Day konferencije, ove smo se godine morali prilagoditi trenutnoj situaciji i dodjelu nagrada održati online. Kao i uvijek, otišli smo korak dalje. Kako bi nadoknadili sav vrijedan i važan konferencijski sadržaj, organizirali smo popratni Ecommerce Growwwth Show u sklopu kojeg svi zainteresirani, potpuno besplatno, mogu pristupiti knjižnici vrhunskih webinara najvećih e-commerce stručnjaka. Pridružite nam se i rastite s nama!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“
Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje