Promo sadržaj

Komentari 0

I ti možeš izgledati kao J.Lo u novoj Zoe kolekciji

I ti možeš izgledati kao J.Lo u novoj Zoe kolekciji

U slučaju da ste taj dan uživali u prvim zrakama sunca na zagrebačkom Zrinjevcu ili Europskom trgu, među prvima ste mogli vidjeti modele iz najnovije Zoe kolekcije – Aura

Očaravajuća, atraktivna, kreativna i jedinstvena – svi ovi pridjevi opisuju novu Zoe kolekciju koja baš poput ove latino dive na svakom koraku plijeni znatiželjne poglede.

Još jedna vrhunska transformacija Marine Mamić

Iako je izazvala pravu pomutnju među prolaznicima i sve nas vješto zavarala, ovaj put, nažalost, nije Jennifer Lopez svratila do Zagreba. Riječ je o još jednoj vrhunskoj transformaciji poznate zagrebačke vizažistice Marine Mamić koja je najavila veliki pre-sale nove Zoe kolekcije u Polleo Sportu.

Marina posljednjih godina oduševljava pratitelje na društvenim mrežama svojim vrhunskim transformacijama u poznate osobe, među kojima su se našli Angelina Jolie, Cardi B, Michael Jackson, Kim Kardashian, Julia Roberts i mnogi drugi. Širokoj javnosti postala je poznata i kao dio vizažističkog tima u popularnoj televizijskoj emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“, a njezine najbolje transformacije popratili su i poznati svjetski mediji.

Za stvaranje jedne vrhunske transformacije potrebni su sati truda i rada. Provjerili smo koliko joj je trebalo da zablista kao popularna glazbena diva:
''Svaka transformacija je zahtjevna pa je tako bila i ova u J.Lo, no kako sam dan prije same kampanje vježbala transformaciju, onda mi je na sam dan kampanje trebalo manje vremena za make-up. Nešto manje od tri sata'' - otkrila nam je Marina

Aura vas čeka u Polleo Sportu

Ako i vi želite baš kao J.Lo, odnosno Marina, zablistati u novom Zoe outfitu, do 25. travnja svratite do najbliže Polleo Sport poslovnice ili na webshopu istražite novu Aura kolekciju

Budući da je među prvima imala priliku vidjeti i isprobati novu kolekciju, upitali smo Marinu za njezine dojmove: 
''Kod nove Zoe Aura kolekcije me oduševila udobnost, kvaliteta i dizajn. Materijal se savršeno prilagodio mome tijelu, osjećala sam se udobno u svemu što sam isprobala. Još k tome sve iz kolekcije izgleda moderno i lijepo! Idealna je za sve - za trening, posao ali i za običnu šetnju po gradu''. 

Pre-sale popusti do čak 50%!


Najnoviji modeli čekaju vas u Polleo Sportu s popustima do čak 50%; uz prvih 200 kupnji partner pre-salea Nescafe daruje šalicu za kavu, a u svakoj pre-sale narudžbi naći će se i kava na poklon. 
Aura kolekcija inspirirana je jutarnjom rosom, slobodom bivanja i mirisima lavande i kadulje – svim osjetima koji oporavljaju dušu i daju energiju koja nam pomaže da sjajimo. Svojom novom kolekcijom, Zoe vas želi odvesti na duhovno putovanje u prirodu, prema svjetlima aure koja iz nje izviru.

Inovativni krojevi, moderan dizajn, očaravajuće nijanse – sve to donosi Zoe Aura kolekcija. Od sportskih kombinacija poput trenirke, tajica i sportskog grudnjaka, do male crne haljine, haljine za plažu, kupaćih kostima i donjeg rublja. U ovoj kolekciji Zoe vas poziva da otkrijete boju svoje aure i sjajite u novoj kolekciji.

Ne zaboravite da je u pitanju pre-sale akcija, što znači da možete u poslovnicama pogledati i isprobati željene modele te napraviti narudžbu, a paket s vašim novim Zoe outfitom kreće prema vama od 26. travnja, odnosno od tada ga možete podići u poslovnici.
Sve modele iz Zoe Aura kolekcije pogledajte OVDJE.