Obavijesti

Promo sadržaj

Jack Daniel's za 150 godina spremio sjajne nagrade

Jack Daniel's za 150 godina spremio sjajne nagrade
5

Ulovi najpoznatiju bačvu svijeta i osvoji unikatnu Jack nagradu i party za 50 prijatelja!

Najveći svjetski lov na najpoznatiju bačvu svijeta, Jack Daniel's barrel, stiže i u Hrvatsku. Sjajnu obljetnicu, 150 godina od početka rada najpoznatije destilerije svijeta, u Jack Daniel'su su odlučili obilježiti jedinstvenim lovom na simboličnih 150 bačvi Jack Daniel's razasutih po svijetu.

Lov je počeo 1. srpnja u američkom Lynchburgu, mjestu u kojem je nastala prva kap ovog sjajnog viskija i gdje je i dan danas smještena Jack Daniel's destilerija, a sudjelovat će ukupno čak 50 država. Hrvatska se u lov uključuje u Zagrebu, 30. rujna u 19 sati u Booze and Blues baru, a u potragu za bačvom mogu krenuti svi ljubitelji viskija i dobre zabave, pod uvjetom da su punoljetni i da su državljani Hrvatske.

- Sretni smo što ovaj globalni lov na Jackovo blago, njegovu bačvu, napokon stiže i u Hrvatsku i vjerujem da ćemo se u lovu svi dobro zabaviti - rekao je Zoran Stojanović, brand manager Brown-Formana za Srbiju i Hrvatsku, koji je predstavio cijelu priču zajedno s ambasadorom Krafteraja Đelom Hadžiselimovićem, te pjevačicom grupe Elemental Mirelom Remi Priselac.

Najprimamljivije je što je sudjelovanje u lovu vrlo jednostavno, a nagrada genijalna – bačva, njezin vrijedan sadržaj te specijalna nagrada - Jack party za sretnog nalaznika i njegovih 50 prijatelja!

Nakon okupljanja u Booze and Blues baru sve što trebate napraviti je zapratiti službenu Facebook stranicu Jack Daniel's i na njoj pratiti tragove koji će biti predstavljeni svakih sat vremena, počevši od 19 sati. Tragovi će one najsnalažljivije dovesti do dragocjene bačve skrivene na tajnoj lokaciji.

I tada party može početi. Uz prijatelje i Jack Daniel's, za velikih 150 godina!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem