Obavijesti

Promo sadržaj

Jamie Oliver: Brzi božićni recepti; Blagdanska čarolija poznatog britanskog kuhara

Jamie Oliver: Brzi božićni recepti; Blagdanska čarolija poznatog britanskog kuhara
4

Kada je riječ o kulinarskom svijetu, Jamie Oliver nezaobilazno je ime najpoznatijih chefova 24Kitchen kanala. U ponedjeljak 18. prosinca u 13 sati poznati britanski kuhar nas uvodi u čaroliju Božića kroz emisiju „Jamie Oliver: Brzi božićni recepti“

Ova posebna emisija podijeljena je u dvije epizode koje će nas voditi kroz dva ključna trenutka blagdana: dan Božića i razdoblje između Božića i Nove godine. Jamie donosi zbirku recepata koji će nam pomoći da uživamo u blagdanima bez stresa, štedeći novac i vrijeme, uz  nezaboravna jela.

Prva epizoda nas vodi kroz pripremu spektakularne božićne gozbe. Jamie otkriva trikove za savršeno pečenu puricu, nudeći vegetarijansku alternativu koja će zadovoljiti i najzahtjevnije okuse. Ne zaboravlja ni na priloge, pa dijeli recepte za nadjev koji će oduševiti sve goste za stolom. S trikovima za hrskavo pečenje i ukusno povrće, Jamie nam omogućava da priprema za blagdanski ručak bude brza i jednostavna. 

U drugoj epizodi Jamie nas inspirira da pretvorimo preostale sastojke u nova jela. Recepti su prilagođeni za slavlje s prijateljima ili opušteno vrijeme s obitelji.

Prije nego što nas je očarao svojim receptima, Jamie je prošao dug put od odrastanja u obiteljskom restoranu u Essexu do statusa najpoznatijeg britanskog kuhara. Jamiejeva kuhinja postala je globalni hit, osvajajući srca gledatelja u više od četrdeset zemalja. Osim što je poznat po svojim gastronomskim dostignućima, Jamie je i humanitarac koji se posvetio podučavanju mladih te izgradio uspješnu dobrotvornu organizaciju. 

Emisija koju pratimo ovih blagdana "Brzi božićni recepti" nam obećava, ne samo ukusne trenutke za blagdane, već i inspiraciju koja proizlazi iz bogatog iskustva jednog od najvećih kulinarskih majstora današnjice. 

Uz Jamieja kuhamo na 24Kitchen kanalu od 18. prosinca, s početkom u 13 sati

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.