Obavijesti

Promo sadržaj

Jana nastavlja s nizanjem nagrada

Jana nastavlja s nizanjem nagrada
3

Jana i kreativna agencija Saatchi&Saatchi na Weekend Media Festivalu osvojili dvije prestižne nagrade

U vrijeme kada se sve vrti oko društvenih mreža, dvije prestižne nagrade sa netom završenog Weekend media festivala u Rovinju potvrda su uspjeha Jane i kreativne agencije Saatchi&Saatchi. Janin Deepest Instagram Profil osvojio je nagradu SoMo borac u kategoriji „social“ te nagradu agencijskog žirija natjecanja BalCaness za najbolji projekt u jakoj konkurenciji regionalnih radova. Brojke od 2.800 pratitelja, preko 2 milijuna impresija, čak 600.000 dosega i više od 10.000 posjeta profilu govore u prilog odlukama žirija, koji su Deepest Instagram Profil proglasili najboljim.

Nova kreativna platforma „Duboko iznad svih“ agencije Saatchi & Saatchi Croatia povezala je dubinu Janinog izvora, gdje je zaštićena od svih atmosferskih utjecaja, i glavnog protagonista kampanje – svjetskog prvaka u ronjenju na dah Gorana Čolaka. Stoga Deepest Instagram Profil, nesvakidašnje rješenja koje je privuklo pažnju brojnih posjetitelja Instagrama, pruža veliku količinu informacija o ronjenju na dah, iz perspektive jednoga Guinessova rekordera i svjetskoga prvaka, a vodi do impresivne dubine od 800m na kojoj se u prirodi nalazi Janin izvor. 

„Deepest Instagram Profil logičan je nastavak kampanje s Goranom Čolakom na koju smo mi u Saatchi&Saatchiju iznimno ponosni. Emocije koje je prenijela kampanja „Duboko iznad svih“ nastavak su jasne Janine komunikacijske strategije koja podjednako dominira na emocionalnom, ali i racionalnom planu. Atraktivni vizuali s impresivnim činjenicama potvrđuju da je Janino mjesto upravo – duboko iznad svih – a ove nagrade kojima se ponosimo, rezultat su sinergijske suradnje Gorana, Jane i naše agencije.“ istaknuo je Robert Pešić, Client Service Director Saatchi & Saatchi Croatia.

Motivirajuća priča o Goranovu životnom putu i uspjehu odražava vrijednosti koje Jana promovira, informacije na @deepestinstagramprofile su inspiracija poput poruka s bočice Jane, jer nas potiču da vjerujemo i živimo svoje snove.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...