Obavijesti

Promo sadržaj

JD Make It Count presents: DJ Maestro (Amsterdam, Blue Note Records) W/ Tantriq Amsterdam

JD Make It Count presents: DJ Maestro (Amsterdam, Blue Note Records) W/ Tantriq Amsterdam
5

JD MAKE IT COUNT nastavlja sa svojom globalnom kreativnom kampanjom kroz koju traži i podržava inovativne umjetnike, kao i svoje vjerne potrošače. Kampanja prikazuje novi način razmišljanja za brend koji slavi ljude koji se s njim poistovjećuju

U srijedu, 15. rujna u klub Aquarius nam stiže DJ MAESTRO, jedan od najboljih Funk-Soul-Jazz glazbenika današnjice. DJ koji je remiksirao i izdao preko 10 albuma za najpoznatiji svjetski Soul-Jazz label BLUE NOTE RECORDS (https://www.bluenote.com/). Umjetnik koji je 2016 dobio prava i dozvolu za remiksiranje i izdavanje albuma NINA SIMONE/DJ MAESTRO LITTLE GIRL BLUE REMIXED (poslušajte na linku)

U Aquariusu će mu se kroz instrumentalnu podršku pridružiti zagrebačko-amsterdamski bend TANTRIQ (ex Soul Shadows) koji za ovu priliku dovodi najbolje Soul-Funk instrumentaliste koji će uz dirigentsku pratnju DJ MAESTRA napraviti kratki presjek glazbe 20 stoljeća (Swing-Jazz-Soul-Funk-Rock-Neo Soul-Pop). Glazbenici iz Tantriq benda rezidenti su amsterdamskog Bourbon Street club-a kroz čije su pozornice prošli gotovo svi najjači glazbenici 20 stoljeća, Rolling Stonesi, Prince, Sting, B.B. King, ZZ Top, Joss Stone, itd. Članovi benda dijelili su stage s gotovo svima njima.

Prošlih godina o Tantriq-u (ex Soul Shadows) se u više navrata raspisao najpoznatiji svjetski portal za Soul glazbu “Soultracks” koji je prvi objavio njihove singlove I napravio hvale vrijedne recenzije naglašavajući da je to prvi europski bend koji svira Soul svjetske kvalitete. Svirali su s Mariom Biondi-em, Beyonce bendom, Smoove&Turrell-om I dobili poziv Gregory Portera za zajedničku svirku.

SOULTRACKS:

https://www.soultracks.com/first-listen-soul-shadows-day-by-day-1
https://www.soultracks.com/first-listen-soul-shadows-invisible

TANTRIQ (EX SOUL SHADOWS)

DJ podršku kroz VINYL setove odradit će poznati zagrebački DJ-I i glazbeni protagonisti DJ TOMO RICOV I DJ OZREN KANCELJAK.

DJ TOMO RICOV DJ OZREN KANCELJAK

ARTS&CRAFTS IZLOŽBA:

ADRIANO NOKAJ (NONOKAI JEWELLERY) – umjetnik koji je Hendrixov most pretvorio u kolekciju nakita I dalje oduševljava svojim inovativnim idejama I kolekcijama koje će predstaviti 15.09.
https://www.instagram.com/nonokaijewellery/

ALEN MARIN (LAMPS BY ALEN MARIN) - glazbenik I frontman benda  Kojoti predstavit će kolekciju ručno izrađenih lampi koje izrađuje od starih kazeta, ploča, Jack Daniels boca itd.
https://www.facebook.com/Lamps-by-Alen-Marin-104368735158021

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata

Rim Tim Tagi Dim! Germania nudi najveći tečaj na pobjedu Baby Lasagne!
PROMO

Rim Tim Tagi Dim! Germania nudi najveći tečaj na pobjedu Baby Lasagne!

Ovakvu priliku ne smijete propustiti!
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet