Obavijesti

Promo sadržaj

JD Make it count u zagrebačkom Aquariusu pripremio pravu glazbenu poslasticu

JD Make it count u zagrebačkom Aquariusu pripremio pravu glazbenu poslasticu
10

U zagrebačkom Aquariusu krajem rujna nastupio je DJ MAESTRO, jedan od najboljih Funk-Soul-Jazz DJ glazbenika današnjice

Multi platinum «selling artist» za najpoznatiji svjetski Soul-Jazz label BLUE NOTE RECORDS! Umjetnik koji je 2016. dobio prava i dozvolu za remiksiranje i izdavanje albuma NINA SIMONE/DJ MAESTRO LITTLE GIRL BLUE REMIXED!

U Aquariusu  mu se kroz instrumentalnu podršku pridružio zagrebačko-amsterdamski bend TANTRIQ (ex Soul Shadows) koji za ovu priliku doveo najbolje Soul-Funk instrumentaliste koji su napravili kratki presjek glazbe 20. stoljeća (Swing-Jazz-Soul-Funk-Rock-Neo Soul-Pop). Glazbenici iz Tantriq benda rezidenti su amsterdamskog Bourbon Street club-a kroz čije su pozornice prošli gotovo svi najjači glazbenici 20. stoljeća, Rolling Stonesi, Prince, Sting, B.B. King, ZZ Top, Joss Stone, itd. Članovi benda dijelili su stage s gotovo svima njima.

DJ podršku kroz VINYL setove odradili su poznati zagrebački DJ-I i glazbeni protagonisti DJ TOMO RICOV I DJ OZREN KANCELJAK.

JD MAKE IT COUNT nastavlja sa svojom globalnom kreativnom kampanjom kroz koju traži i podržava inovativne umjetnike kao i svoje vjerne potrošače. Kampanja prikazuje novi način razmišljanja za brend koji slavi ljude koji se s njim poistovjećuju.

ARTS&CRAFTS IZLOŽBA:

ADRIANO NOKAJ (NONOKAI JEWELLERY) – umjetnik koji je Hendrixov most pretvorio u kolekciju nakita i dalje oduševljava svojim inovativnim idejama I kolekcijama koje je predstavio na MAKE IT COUNT eventu! ALEN MARIN (LAMPS BY ALEN MARIN) - glazbenik I frontman benda  Kojoti predstavio je kolekciju ručno izrađenih lampi te za ovu prigodu “custom made” JD lampu koju je izradio od  JD boca.

IZVRŠNA PRODUKCIJA: CMA PROMOTIONS

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.