Obavijesti

Promo sadržaj

Je li ovo najbolja perilica rublja? Štedi energiju i pere upola kraće

Je li ovo najbolja perilica rublja?  Štedi energiju i pere upola kraće
2

Malo je onih koji za sebe mogu s ponosom reći kako pranje rublja za njih ne predstavlja tlaku.

Sve to jednostavno predugo traje i uvijek postoji bolji način za iskoristiti slobodno vrijeme od čekanja da se rublje opere i nalaženja načina kako i gdje osušiti hrpu opranog rublja. S ovime će se posebno poistovjetiti mame s velikim obiteljima, preko čijih ruku svaki mjesec prijeđe na tone rublja i silni sati sušenja, razvrstavanja i glačanja odjeće. Kada k tome dodamo i dječji nestašluk i brojne mrlje koje je naizgled nemoguće oprati, nekada se „sjesti i plakati“ čini kao jedina mogućnost. Kako bi vam svaka pomisao na pranje rublja izmamila isključivo osmijeh, Samsung predstavlja svoju jedinstvenu WW9800T perilicu rublja.

Skraćuje vrijeme pranja i potrošnju energije

Ova zapanjujuće inteligentna i tehnički napredna perilica je, između ostalog, opremljena i QuickDrive™ tehnologijom. Riječ je o značajci koja je oduševila korisnike diljem svijeta tako što skraćuje vrijeme pranja do 50%, a potrošnju energije za 20% bez gubitka učinkovitosti čišćenja. Tajna je u njezinom „Q-Drum“ bubnju koji omogućuje djelovanje dvostrukih sila. Osim toga, na raspolaganju imate i postavku pod imenom Superbrzina, koja vam omogućuje pranje odjeće u samo 39 minuta. Ako ste ikada čekali na iduću turu jer ste zaboravili ubaciti neki komad odjeće, na to možete slobodno zaboraviti jer uz ugrađena Add Wash™ vratašca možete naknadno ubaciti komad odjeće koji ste zaboravili čak i nakon početka pranja.

Štedi energiju, a čuva boju i teksturu tkanine

Neki bi možda pomislili da znatno kraće vrijeme pranja predstavlja i smanjenu efikasnost, ali Eco Bubble™ tehnologija će, osim tvrdokornih mrlja, otkloniti i slične nedoumice. Ona pretvara deterdžent u aktivne mjehuriće koji brzo ulaze u tkaninu i s lakoćom uklanjaju prljavštinu. Pri tome ne samo da štede energiju, nego i čuvaju boju i teksturu tkanine kako bi vaša najdraža odjeća nakon svakog pranja izgledala kao nova. U ovim vremenima novog normalnog, ova perilica sjajan je odabir i za naše zdravlje. Samsung WW9800T perilica rublja nudi mogućnost higijenskog čišćenja parom koja dubinski čisti svaki predmet, uklanjajući i do 99% bakterija i alergena.

Pametna perilica

Ono što ovu perilicu čini najposebnijom dosad su tehnološke mogućnosti, kakve dosad nismo mogli niti zamisliti na jednoj perilici rublja. Obogaćena umjetnom inteligencijom i značajkom AI Control, WW9800T perilica pamti vaše navike pranja rublja i prema tome vam predlaže najbolji program pranja. Osim toga, automatski odabire i idealan program sušenja, a cijelim procesom možete upravljati putem vašeg pametnog telefona uz aplikaciju SmartThings. Tehnološke naprednosti ne manjka ni u mehaničkom pogledu, a to se posebno očituje u najtišem pranju ikad. Operite rublje kad god želite, a da ne ometate nikoga čak i noću jer inovativna tehnologija VRT Plus™ smanjuje buku i vibracije pri pranju.

Olakšajte si život i kućanske poslove i uštedite prilikom kupnje Samsung proizvoda. Uz određene hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisavače te sušilice rublja i kombinirane perilice-sušilice rublja kupljene do 31. 12. 2020. moguće je ostvariti i 5 godina jamstva. Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/5yw-promo/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!