Obavijesti

Promo sadržaj

Jeans Days u Designer Outletu Croatia donosi traper komade snižene i do -70%

Jeans Days u Designer Outletu Croatia donosi traper komade snižene i do -70%
7

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali neki materijali i odjevni komadi ostaju uvijek prisutni u modnom svijetu. Jedan od takvih je neponovljivi i jedan jedini - jeans, traper ili denim, kako god ga zvali jedno je sigurno, nose ga i vole sve generacije

Jesenski outfiti su nezamislivi bez nekoliko basic komada, što podrazumijeva kvalitetnu jaknu, traper hlače i čizme ili tenisice, uz koje nosimo upečatljive modne dodatke u raskošnim jesenskim bojama. Postoji bezbroj različitih modela traper hlača, jakni, košulja i kratkih hlačica koje možete kreativno spojiti u svoju jesensku modnu priču. Važno je da odaberete onaj model koji najbolje pristaje vašoj figuri i u kojem se osjećate najugodnije. Najrazličitiju i najbogatiju ponudu traper hlača, ali i drugih komada sniženih i do -70% pronađite u Designer Outletu Croatia, gdje traje Jeans Days, do 26.rujna.

Na jedinstvenoj shopping destinaciji koja nudi više od 100 fashion i lifestyle brendova, moći ćete pronaći svoje traper favorite. Bilo da ste ljubitelj klasičnih krojeva i nijansi ili ipak radije nosite svjetliji traper s poderanim detaljima. Denim odlično pristaje uz sve boje i druge materijale, a ne smijemo zaboraviti ni trend traper na traper, kojeg biraju odvažni fashionisti.

7
| Foto: Designer Outlet Croatia

ažu da je nude nijansa nova crna. Elegantna, klasična i neutralna, to je ono što ju čini iznimno popularnom u modnom svijetu i nosivom u svim prilikama. Uklapa se u svaki stil, bilo da ju nosite prilikom dnevnih izdanja ili kod večernjih izlazaka. Petra nam predstavlja dva outfita za svakodnevno nošenje. Temelj su traper hlače ravnog kroja, a uz njih možete nositi  tenisice u zemljanim tonovima ili čizme do koljena. Mala torba ili pismo torba idealan je dodatak, jer u njih bez problema stane ono najpotrebnije.  

Ovaj tjedan iskoristite lijepe jesenske dane i obavite shopping na otvorenom u Designer Outletu Croatia. Budite kreativni prilikom odabira svojih favorita, a inspiraciju pronađite među svojim omiljenim brendovima: Hugo Boss, Patrizia Pepe, Gant, Replay, Guess, Europa 92, Pepe Jeans, Armani Exchange i drugima.

Jeans Days traje do 26.rujna, što je idealna prilika da upotpunite svoju traper kolekciju novim jeans komadom kojeg ćete pronaći na sniženju i do -70%.  Vidimo se!

 

O Designer Outletu Croatia: Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve