Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 19

Jedan od originalnih božićnih darova za muškarce dolazi u tri nove varijante

Jedan od originalnih božićnih darova za muškarce dolazi u tri nove varijante

Jajoper iz Biobaze već je nekoliko godina hit među muškarcima, ali i ženama, koje ga često daruju jačem spolu za razne prigode. Ove godine izašle su tri nove vrste u genijalnim ambalažama i idealan su dar ispod bora

Vječna dvojba mnogih žena u vrijeme božićnih blagdana je što darovati muškom dijelu obitelji, a da bude kreativno i originalno. Ako vam i ove godine nedostaje dobrih ideja, iznenadite ih novom kolekcijom Jajopera iz Biobaze! Na ovaj originalan, a opet praktičan dar, niti jedan Fakin, Džentlmen ili Morski Vuk neće ostati ravnodušan. 

Osim što dolaze u simpatičnoj ambalaži, novi Jajoperi sadrže čak 97% prirodnih sastojaka i zato su idealni za delikatno intimno područje muškaraca. S njima nećete pogriješiti jer su zaista maštovit dar, a ujedno na zabavan način potiču muškarce da se više brinu o svojem intimnom zdravlju. 

Jajoper ispod bora jer čuvati ih se mora!

Nova tri Jajopera kriju se pod genijalnim nazivima - Džentlmen, Fakin i Morski Vuk, a atraktivna pakiranja privući će čak i one najtvrdoglavije "MENI-TO-NE-TREBA" muškarce. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jajoper Džentlmen poseban je proizvod na bazi bijelog i zelenog čaja, skvalana te ekstrakta lista masline, bogatog polifenolima. Skvalan uz pantenol i glicerol pruža moćnu njegu, potpomaže obnovu osjetljive kože intimnog područja s blagim anti-ageing učinkom, a ekstrakt lista masline djeluje blago antibakterijski. Profinjeni miris bijelog i zelenog čaja oduševit će svakog džentlmena koji se pažljivo brine o svakom detalju svog života. 

Jajoper Fakin jedinstven je gel koji moćno njeguje i štiti osjetljivo intimno područje muškarca biranim prirodnim sastojcima. Ekstrakti lista masline i kadulje djeluju blago antibakterijski, a ulje sjemenki grožđa, pantenol i glicerol moćno njeguju osjetljivu kožu intimnog područja. Luksuzno eterično ulje bergamota oduševit će i najzahtjevnijeg fakina koji izvor energije traži u svakom detalju svog života.

Jajoper Morski Vuk sadrži izuzetno je njegujuću i vrlo osvježavajuću formulu obogaćenu najvrednijim sastojcima s jadranskog podneblja koji blagotvorno djeluju na osjetljivu kožu intimnog područja. Morski kolagen, minerali i oligoelementi iz morske soli uz ekstrakt lista masline pružit će izvrsnu njegu s blagim antibakterijskim djelovanjem, a osvježavajući miris aerosoli oduševit će i najiskusnijeg morskog vuka.

Ovi luksuzni gelovi za intimnu njegu nepogrešiv su odabir za dar ispod bora svakome muškarcu, a ako želite "igrati na sigurno", tu je i Jajoper Original - prvi gel za intimnu njegu muškaraca, osmišljen 2018. godine, s izuzetno nježnom formulom koja čuva obrambeni mehanizam osjetljivog intimnog područja. Ulje čajevca daje mu blago antibakterijsko djelovanje i štiti od razvoja iritacija. Ekstrakti lista masline i cvijeta nevena njeguju i štite kožu, a alantoin podupire njezinu regeneraciju.

Ako je vaša jača polovica avanturističkog duha, Jajoper Lucky Lover sigurno će ga oduševiti! Ovo je drugi gel za intimnu njegu muškarca, iz kolekcije 2019., koji svojom prirodnom formulacijom izvrsno njeguje osjetljivu kožu intimnog područja, a mješavina esencijalnih ulja afrodizijačkog djelovanja obogaćuje njegovu njegujuću formulu. Naime, koktel esencijalnih ulja bergamota, ylang ylanga i naranče, uz ekstrakt vanilije, osvježava intimno područje, a alantoin, pantenol i ekstrakt cvijeta nevena njeguju, štite i obnavljaju osjetljivu kožu intimnog područja. 

Dar s porukom: Operite s razlogom! 

Jajoperi svojom zabavnom komunikacijom uspješno prenose važnu informaciju - karcinom testisa sve je učestaliji kod mlađih muškaraca i taj se problem ne smije ignorirati, a doskočiti mu se može ranim otkrivanjem, za koje je dovoljan samopregled prilikom svakodnevnih rituala održavanja higijene.

Svi Jajoperi dostupni su u dm i Bipa prodavaonicama u cijeloj Hrvatskoj, na Biobaza web shopu i na drogerija.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije